świetny gość ale kto sponsoruje jego wycieczki: przeloty, hotele, żarcie, picie i co tam jeszcze on nie pokazuje na filmach?
podpis użytkownika
miej wyj🤬e a będzie Ci dane
wygrał może w totka to sobie lata a tanie nie jest z bomby kupic bilet
Polska zawiść k🤬a. Jeździ to jeździ. Na c🤬j drążyć temat. Przynajmniej robi to co lubi.
podpis użytkownika
Sadystyczny charakter forum nie zwalnia z okazywania kultury i dobrych manier.
Pewnie się op🤬la jak większość tutaj cały tydzień i pieniądze mu z nieba lecą.

Wszyscy się zastanawiają skąd on ma kase na piwo, wycieczki, meczyki, no może po prostu chłop porządnie pracuje i nie przep🤬la wszystkiego na błachostki, na jakieś piwo, wycieczki, meczyki, tylko odkłada kasę do skarbonki
Ja p🤬lę, co was to k🤬a obchodzi skąd on ma kasę? Może sobie odłożył na lokatę oszczędnościową pieniądze z komunii i mu się trochę uzbierało? Nie wasza sprawa? To po co się nad tym rozwodzić.

Ja p🤬lę, co was to k🤬a obchodzi skąd on ma kasę? Może sobie odłożył na lokatę oszczędnościową pieniądze z komunii i mu się trochę uzbierało? Nie wasza sprawa? To po co się nad tym rozwodzić.
Polecam jego magazyn sportowy "8 Liga Mistrzów". To jest sport na poziomie, który przyjemnie się ogląda. A sam filmik z tripem po Europie- z siedzenia nie wyrywa, niemniej ciekawy.
Vaa napisał/a:
Wszyscy się zastanawiają skąd on ma kase na piwo, wycieczki, meczyki, no może po prostu chłop porządnie pracuje i nie przep🤬la wszystkiego na błachostki, na jakieś piwo, wycieczki, meczyki, tylko odkłada kasę do skarbonki
![]()
a może obstawia te mecze.. siedzi na trybunie, żadna stacja tego nie pokazuje to i kurs się zmienia pewnie z opóźnieniem. Widzi kto wygra to pyk cyk 100€ na tych i już zarobiony a za chwilę się okaże, że na tym da się więcej zarobić to cebula światowa się i będzie podróżować po całym świecie xD
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Szczerze podziwiam jego pasję oraz zaangażowanie. Wręcz doskonale wstrzelił się w internetową niszę - "no bo kto chciałby oglądać 7 ligę?". A jednak ogląda się bardzo przyjemnie i nieraz poczułem specyficzny mikroklimat owych rozgrywek. Oby tak dalej

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA