👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dom? Przecież to wygląda jak sracz,a że posypał się to jeszcze lepiej.POskładają sobie i może obore z niego zrobią.
To właśnie jest amerykańska jakość, Domy mieszkalne też takie robią że byle wiatr je roz🤬bie.
Dobrze, że tą strzałkę narysowali bo by można przeoczyć dom na drodze.
orisuniek napisał/a:
Dom? Przecież to wygląda jak sracz,a że posypał się to jeszcze lepiej.POskładają sobie i może obore z niego zrobią.
Jak wielkie trzeba mieć niedoj🤬ie umysłowe aby w taki temat politykę mieszać, pytam ciebie, bo widzę, że jesteś doskonałym przykładem tej przypadłości?
A ten obiekt, to zwykły domek letniskowy... Pojedź kiedyś do jakiegoś ośrodka wypoczynkowego nad jeziorem, to zobaczysz, że większość domków jest tak skonstruowana...
@ZajętyPelikan
Właśnie udało mu się strollować takiego jednego.
Właśnie udało mu się strollować takiego jednego.
To wina KODziarzy. Jakby nie wychodzili jak zapłakane małe dzieci, bo pis utnie emerytury ubecji, na ulice to ludzie by domów w stanach nie zabierali w obawie przed nimi i dom cały i most syty.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

postawcie mi takie coś koło metra, jeśli czynsz wyniesie poniżej 500 zł, to chętnie zamieszkam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie