Dom? Przecież to wygląda jak sracz,a że posypał się to jeszcze lepiej.POskładają sobie i może obore z niego zrobią.
To właśnie jest amerykańska jakość, Domy mieszkalne też takie robią że byle wiatr je roz🤬bie.
Dobrze, że tą strzałkę narysowali bo by można przeoczyć dom na drodze.
orisuniek napisał/a:
Dom? Przecież to wygląda jak sracz,a że posypał się to jeszcze lepiej.POskładają sobie i może obore z niego zrobią.
Jak wielkie trzeba mieć niedoj🤬ie umysłowe aby w taki temat politykę mieszać, pytam ciebie, bo widzę, że jesteś doskonałym przykładem tej przypadłości?
A ten obiekt, to zwykły domek letniskowy... Pojedź kiedyś do jakiegoś ośrodka wypoczynkowego nad jeziorem, to zobaczysz, że większość domków jest tak skonstruowana...
Czyli jednak się składał.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
@ZajętyPelikan
Właśnie udało mu się strollować takiego jednego.
Właśnie udało mu się strollować takiego jednego.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
To wina KODziarzy. Jakby nie wychodzili jak zapłakane małe dzieci, bo pis utnie emerytury ubecji, na ulice to ludzie by domów w stanach nie zabierali w obawie przed nimi i dom cały i most syty.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

postawcie mi takie coś koło metra, jeśli czynsz wyniesie poniżej 500 zł, to chętnie zamieszkam
dzień dobry podłogę przywiozłem
podpis użytkownika
bardzo mi sie podobało po hamerykansku