Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Przewóz ferrari
K................o • 2015-07-08, 15:03
Tak się powinno przewozić takie samochody

Zgłoś
kar00l 2015-07-08, 15:23
Nie ma to jak kupić sportowy samochód i wozić go ciężarówką, zamiast cieszyć się jazdą nim
Zgłoś
Psilocke 2015-07-08, 16:25 1
Ferrari może i ładne i fajne ale gdzie tym k🤬a pojedziesz? Lawetą do raichu i dopiero tam po autobanie.
Za tak wyj🤬ą w kosmos cenę można mieć autko które sprawia że facetowi uśmiech z ryja nie schodzi no i pojedziesz nim wszędzie.
Zgłoś
uho82 2015-07-08, 20:15 64
To ferrari pipczy na wstecznym? Miałem kupić, ale przez to nie kupię.
Zgłoś
wiisixtythreePL 2015-07-08, 21:22 12
Ja p🤬le...LaFerrari, Enzo, F50, u góry F40.
Zgłoś
e................l 2015-07-08, 21:24 6
Kuchimo napisał/a:

Tak się powinno przewozić takie samochody

No i jak widać tak się przewozi
Zgłoś
piterek098 2015-07-08, 21:35 4
tak się powinno przywozić z niemiec niebite passaty 2000r b5, po 180000km przebiegu, z oszczędnym i dynamicznym silnikiem tdi sczipowanym na 130 kucy od niemca lekarza, który jeździł tylko do kościoła, a z powrotem wracał na piechotę
Zgłoś
M................e 2015-07-08, 21:40
Wczoraj się urodziłeś? Niby jak według ciebie się przewozi nowe samochody skoro nie w takich naczepach jak na filmie?
Zgłoś
cola1111 2015-07-08, 21:55
Maupajoke
Bardzo drogie nowe auta rzeczywiście tak się przewozi (lub powinno się przewozić). Ale nikt nie będzie się w takie coś bawił przy przewozie aut mniej wartych niż pół miliona zł...Zwykłe auta przewozi się na zwykłych lawetach, niektóre są osłonięte foliami, a niektóre nie mają żadnej ochrony, co czasami skutkuje odpryskami lakieru na nowiutkim aucie.

podpis użytkownika

Cola
Zgłoś
Dynamiks 2015-07-08, 21:56
Jedziesz na wakacje, jesteś w c🤬j bogaty i nie wiesz, którym autem będziesz miał ochotę pojeździć to co zamawiasz? Wiem coś o tym, mam Alfę jeźdzę Peugotem.
Zgłoś
ademicus 2015-07-08, 22:02
Jedno przygazowanie i mój tygodniowy przydział paliwa do mojego wozu poszedł w pi... w cholerę
Zgłoś
hrabia9933 2015-07-08, 22:08 1
tir wart tyle, co towar

podpis użytkownika

Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.
Zgłoś
k_gabra 2015-07-08, 22:25
Coś kopci... chyba mu olej bierze...
Zgłoś
MadDave 2015-07-08, 22:56 9
Co was to boli gdzie nim można jeździć i kiedy? jak kogoś stać to kupi choćby na niedzielne przejażdżki. W samym lublinie widzę regularnie kilka aut z podobnej półki, jak na polskę klasy B to chyba o czymś świadczy.
Jakbym miał hajs to sam bym sobie kupił takie ferrari, choćbym miał do biedry jeździć, chociaż pewnie jakieś zawistne c🤬jki porysowały by mi lakier dla zasady że bogol się wozi a my nie mamy bo nie stać, pewnie złodziej za kradzione kupił.
Nie zaglądajcie ludziom do portfeli.

podpis użytkownika

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
Nagar1 2015-07-08, 23:20
możn ktoś podaj link do tej muzy albo nazwę prosił bym bardzo bo wchodzi w ucho xd
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie