👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma to jak kupić sportowy samochód i wozić go ciężarówką, zamiast cieszyć się jazdą nim
To ferrari pipczy na wstecznym? Miałem kupić, ale przez to nie kupię.

tak się powinno przywozić z niemiec niebite passaty 2000r b5, po 180000km przebiegu, z oszczędnym i dynamicznym silnikiem tdi sczipowanym na 130 kucy od niemca lekarza, który jeździł tylko do kościoła, a z powrotem wracał na piechotę

Wczoraj się urodziłeś? Niby jak według ciebie się przewozi nowe samochody skoro nie w takich naczepach jak na filmie?
Maupajoke
Bardzo drogie nowe auta rzeczywiście tak się przewozi (lub powinno się przewozić). Ale nikt nie będzie się w takie coś bawił przy przewozie aut mniej wartych niż pół miliona zł...Zwykłe auta przewozi się na zwykłych lawetach, niektóre są osłonięte foliami, a niektóre nie mają żadnej ochrony, co czasami skutkuje odpryskami lakieru na nowiutkim aucie.
Bardzo drogie nowe auta rzeczywiście tak się przewozi (lub powinno się przewozić). Ale nikt nie będzie się w takie coś bawił przy przewozie aut mniej wartych niż pół miliona zł...Zwykłe auta przewozi się na zwykłych lawetach, niektóre są osłonięte foliami, a niektóre nie mają żadnej ochrony, co czasami skutkuje odpryskami lakieru na nowiutkim aucie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie