Jakoś tak nienaturalnie się wygięła
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahaha, To śmieszne bo ona jest spasiona.
Teraz będzie leżeć i kwiczeć jak prosiak bo się nie będzie mogła obrócić
Grubas grubasowi grubasem.
konto usunięte
2020-02-20, 15:23
Ja p🤬le jaki ten świat jest głupszy z dekady na dekadę.
Ps . Nie byłoby do śmiechu jakby jebnąl jej kręgosłup
Nienaturalne to jest być takim spasionym
Pięknie klasnęła od podłogę
To jest rozkładana perkusja, tryk i bęben na wierzchu.
koras24 napisał/a:
Grubas grubasowi grubasem.
miałem to napisać.
Ten co ją podciął, to też chudy k🤬a nie jest. Dalsza część filmu powinna być o tym, jak jakiś inny koleś wyk🤬ia grubemu w tył tępej pały. Robią takie głupoty, a potem płaczą, "k🤬a, nie dupcyłem jeszcze!" A kogo masz dupcyć jak jesteś spasiony jak świnia i w dodatku ewentualną dupcochę potraktowałeś jak śmieć!
ardx
2020-02-20, 16:58
mnie tam rozbawiło a świnia może ogarnie że coś jest nie tak i że może warto ograniczyć nieludzkie wp🤬lanie syfu
Twójbug napisał/a:
Nie byłoby do śmiechu jakby jebnąl jej kręgosłup
Może tobie
prędzej jebło coś w kolanach. Grubi mają słabsze zazwyczaj, a takie wygibasy to u nich rzadkość.
Kamil3l napisał/a:
prędzej jebło coś w kolanach. Grubi mają słabsze zazwyczaj, a takie wygibasy to u nich rzadkość.
No mogła ścięgna ponaciągać, widać przez chwile jak "sprężynuje" to cielsko po jebnięciu w ziemię. Dlatego właśnie brakuje jakiegoś opisu co było dalej albo dłuższego video.
konto usunięte
2020-02-20, 22:56
Twójbug napisał/a:
Ps . Nie byłoby do śmiechu jakby jebnąl jej kręgosłup
Jak to nie?
Byłoby śmieszniej?
K🤬a złożyła się jak domek z kart xD