Mój dzisiejszy wk🤬 dorastał we mnie już od jakiegoś czasu i wreszcie nastała jego kulminacja.
Mianowicie. Długo się zastanawiałem dlaczego obecne społeczeństwo jest coraz głupsze, a kretyni są nagradzani za swoją głupotę. Paranoja. Łażąc po różnych stronkach typu hardcorowo czy sadistic coraz częściej się napotykam na hasła typu “jestę studętę” czy “amelinium” – k🤬a, czy to degradacja DNA czy jakiś inny c🤬j? Długo próbowałem zakapować – dlaczego? K🤬a – 15-o latki które już mają zajebiste doświadczenie w rypaniu, promowane pedalstwa bo przecież trzeba eksperymentować, bo ludzie są ciekawi – no proszę k🤬a wasza mać. Dalej – marihuana – nie mam nic przeciwko trawie, nie palę i jebie mnie całkowicie że ktoś się zjara. Tylko dlaczego k🤬a cały net jest przesiąknięty tym jak to zajebiście działa na organizm, uspokaja itd. Nawet natrafiłem że działa pozytywnie na sranie. Tylko dlaczego k🤬a po kilku zdaniach można się zorientować że ktoś jest palaczem?? Jasnowidzenie k🤬a?? Nie !
Oczywiście ileś ludzi powie że gówno prawda, dlaczego? bo trawa jest na topie?? w latach 60-tych na topie było palenie papierosów. Każda gwiazda kina łaziła ze szlugiem, a teraz że szkodzi i wszyscy mamy rzucić. C🤬j – będę palił dalej, możecie mnie nie wąchać, mam na to wyj🤬e.
Czytając ostatni wpis Faqusia (dałem dyche i chcę tu to wyjaśnić) można do niego jeszcze dowalić poj🤬e myślenie o tym jak to jest zajebiście w stanach. Wszystkie filmy i cała ta j🤬a amerykańska propaganda o tym, że u nich jest zajebiście, bogato, że są fajne dupy i kolesie, że w szkołach są sami geniusze to czysta kpina. Ale k🤬a każdy Polak chce tam pojechać bo mu nawp🤬lano do łba że będzie jest tam wspaniale i zajebiście. Tak na prawdę to w większości ludzie w stanach to debile i matoły o miernej wiedzy, pedzie i laski z k🤬sami i, oczywiście, spasłe c🤬je. Koleżanka jak wróciła ze stanów zadała mi pytanie “ilu widziałem ludzi z 400 kilową nadwagą???” Ja p🤬le , ani jednego “a tam to jest na porządku dziennym”. Ale trochę odbiegłem od tematu. Wyjaśnienie tego całego burdelu jest tak skomplikowane że aż prostotą bije po oczach. Trafiłem na filmik :
JAK NAPAŚĆ NA PAŃSTWO Jurij Bezmienow
Pewnie już gościa zaj🤬i, szkolony przez KGB.
Po oglądnięciu tego filmu miałem ochotę wj🤬 młotek w telewizor żeby się odciąć ot tego całego gówna którym nas karmią. Nie je jestem fanem teorii spisku, ale niech mi ktoś k🤬a powie, że nie widzi związku z tym co ten gość mówi do tego co jest w realu.
Facet to wyjaśnia na podstawie ZSRR, ale teraz można to wj🤬 na usa.
i K🤬a, teraz patrzcie. Wp🤬lają wszędzie: weź kredyt i kup auto na promocji to oszczędzisz. Jak k🤬a oszczędzisz? wydając kasę?
Ja p🤬le.
Czy ten cały burdel do czegoś prowadzi?? Tak k🤬a: Zawsze byłem uczony: “najlepiej się rządzi idiotami”. Teraz widzę, Ludzie są już tak otępiali, że łykają każdy p🤬lony kit. “posmaruj sobie tym kremem cycki to Ci urosną” JA P🤬LE. Reklama, wiadomo, sprzedawać, wiadomo, ale specjalnie robić z ludzi kretynów żeby jakiś c🤬j na górze miał jeszcze więcej kasy. rzygać się chce. Dalej: lekarstwa. k🤬a, jeszcze kilka lat temu jak była jakaś reklama prochów to może raz dziennie, teraz?? co druga?
Jedyna rada którą widzę – rozp🤬olić wszystko w c🤬j, sp🤬alać na jakieś zadupie i zacząć jeszcze raz tylko dobrze.
Przykład? sprawdźcie k🤬a “silnik magnetyczny Tesli”. dobrze zrobiony zap🤬la – podłączysz prądnicę i prostownice – masz darmowy prąd, tylko dlatego tego nikt nie wprowadził, bo jakiś p🤬lony c🤬j który sponsorował badania Tesli nie mógł na tym zarobić i Tesla umarł jak żebrak. A my teraz zap🤬lamy po godzinach żeby zapłacić rachunki za prąd i inne media.
Takie tam rozmyślanie pewnego kolesia pod którym się podpisuje.
Nie moje....Autor: Sin
Zaj🤬e z megawk🤬.pl