ta suka miała na koszulce "central catholic" i dlatego tyle razy glebiła,jest sprawiedliwość na świecie jednak
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

ja p🤬le...
mój spasły znajomy(160cm, 97kg) potrafi przeskoczyć przez płotek...
mój spasły znajomy(160cm, 97kg) potrafi przeskoczyć przez płotek...

moją uwagę przykuła środkowa w czerwonej bluzie
idzie jak pociąg...

Piwo za to, że dziewczyna, która została nagrana i wyj🤬a się tyle razy ma na koszulce "Central Catholic"... A masz katoliczko!!
slepe debile z was. Kazda z nich ma taki sam napis. Pewnie nazwa szkoly. A ta w szarej fajna

Ewidentnie widać, że dziewica. Mocno naciągnięta błona, nie pozwala na dostatecznie szeroki rozstaw nóg. Wynikiem czego tzw "tylna noga zamiatająca" zahacza o płotek. c🤬j w cipę i odpowiedni stretching załatwią sprawę.

Tak wielkie emocje jak na ostatnich metrach, nie towarzyszą nawet mi, kiedy co miesiąc staram się omijać moją dziewczynę. Wielkie-k🤬a-dzięki.
androgenius napisał/a:
ta suka miała na koszulce "central catholic" i dlatego tyle razy glebiła,jest sprawiedliwość na świecie jednak
![]()
Wzorowała się na Jezusie.