Piekła mużynka.
Tak jak mówisz.
Mariah Thomas.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Joanna Zajchowska - dziennikarka Agory i Onetu
Specjalista ds. sprzedaży i marketingu.
Licencjat z journalizmu.
Czego można oczekiwać po osobie z takimi osiągnięciami ?
Aśkę znam z czasów studenckich na Jagiellonce. Proszę mi tu nie p🤬lic o niej farmazonów, bo intelektualnie przerasta was milion razy. Przy okazji pokażę jej wasze wpisy

Aśkę znam z czasów studenckich na Jagiellonce. Proszę mi tu nie p🤬lic o niej farmazonów, bo intelektualnie przerasta was milion razy. Przy okazji pokażę jej wasze wpisy
Wstawaj.
Zesrałeś się.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Dziecko było czarne, tragedii nie ma.
Czyli przypaliła danie.
podpis użytkownika
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....Aśkę znam z czasów studenckich na Jagiellonce. Proszę mi tu nie p🤬lic o niej farmazonów, bo intelektualnie przerasta was milion razy. Przy okazji pokażę jej wasze wpisy
Chwalić się nie ma czym...

Dziecko było czarne, tragedii nie ma.
Jeśli przesadziła z temperaturą, to na pewno.
Co się odj🤬o że temat ma -5 gwiazdek?
O K🤬A to jest jakiś demon na tym zdjęciu weź to skasuj mordo lepiej bo nam coś złego się przytrafi
Joanna Zajchowska - dziennikarka Agory i Onetu
Specjalista ds. sprzedaży i marketingu.
Licencjat z journalizmu.
Czego można oczekiwać po osobie z takimi osiągnięciami ?
zajebistego obciągania pały po same kule, nawet sobie nie wyobrażacie co te lewaczki potrafią za cuda w łóżku wyczyniać jak nikt nie patrza
Najwyraźniej baba byla równie ciemna, niepismienna i liczyć nie umiała, bo przyrządziła murzynka a'la Rozalka.