👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chyba inny dzial.
co nie zmienia faktu, ze wlasnie jadlem.
Jak skoncze, to sobie tak zrobie
co nie zmienia faktu, ze wlasnie jadlem.
Jak skoncze, to sobie tak zrobie

salmonellas napisał/a:
Chyba inny dzial.
jaki niby?
i nie obżeraj się w nocy

Pener666 napisał/a:
jaki niby?
i nie obżeraj się w nocy![]()
Ja zawsze się obżeram w nocy, po za tym nie będziesz mi mówił co mam robić, a co nie.

Ciekawe, w jaki sposób można uzyskać takie fikuśne kolory rzygowin...

A ja właśnie jem śniadanko - bułeczkę z masełkiem, serkiem żółtym i wędlinką. Popijam ciepłą herbatką i oglądam filmik jak ludzie rzygają.
Kiedyś oglądałem na tvp2 o 12.00 filmy przyrodnicze albo dokumentalne.
Dziękuję ci sadisticu.
Kiedyś oglądałem na tvp2 o 12.00 filmy przyrodnicze albo dokumentalne.
Dziękuję ci sadisticu.
Nic mnie nie ruszyło.. Ale jakby to spowrotem łykali, albo śline kogoś pili to bym sam się zchawcił..

Trzeciej babce miesiaczka pomylila dziury i nie leci z tej co trzeba

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie