Ja nwm wszystkie te ekstremalne kraksy zmierzające w kierunku wylogowania się z tego matrixu, są okupione, praktycznie zupełnym brakiem darcia ryja, a jak ja się przyjebe gdzieś o szafkę to pierwsze co, to jest głośna K🤬A xd.
ja bym stworzył odrębny temat, motop🤬deczki Halmana,
po co zaśmiecać główną stronę
zachodzi pytanie czy pies, przewidując krótką przyszłość za wczasu zszedł z drogi czy też obudzony z drzemki darciem mordy już z daleka, na długo przed zderzeniem?
Wojtek76 napisał/a:
Ja bym wszystkim wrzucającym stworzył odrębne tematy.
Wtedy na głównej byłby tylko Wojtek76 i jego z dupy wyciągnięte komentarze.
W końcu spełniłby się Twój mokry sen

Tam się już niejeden raz musieli wp🤬lać na posesję, że postawili takie pancerne ogrodzenie.
Grube to jak konstrukcja mostu. Na tym to pewnie nawet ruski czołg pogubiłby gąsienice przy próbie najechania.
Grube to jak konstrukcja mostu. Na tym to pewnie nawet ruski czołg pogubiłby gąsienice przy próbie najechania.

turor napisał/a:
Ja bym wszystkim wrzucającym stworzył odrębne tematy.
Wtedy na głównej byłby tylko Wojtek76 i jego z dupy wyciągnięte komentarze.
W końcu spełniłby się Twój mokry sen
nie zesraj się
Roskosmos napisał/a:
Ja nwm wszystkie te ekstremalne kraksy zmierzające w kierunku wylogowania się z tego matrixu, są okupione, praktycznie zupełnym brakiem darcia ryja, a jak ja się przyjebe gdzieś o szafkę to pierwsze co, to jest głośna K🤬A xd.
Najpewniej nie mogą złapać oddechu po takim uderzeniu, dlatego nie krzyczą
Jka by ktoś nie zauważył to jechał z pasażerem. Dobre
Wspaniały kraj! Kamera ustawiona na jakieś 2 metry zasranego parkanu a i tak jest co oglądać
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Jka by ktoś nie zauważył to jechał z pasażerem. Dobre
Ale go wyj🤬o

I tak właśnie należy budować wszelkie bariery zamiast tych energochłonnych.
Do tego najeżone szpikulcami itp.
To - skoro producenci pojazdów nie chcą montować szpikulca wymierzonego w czoło prowadzącego pojazd - drastycznie zwiększyłoby bezpieczeństwo.
I mniejsze korki po wyeliminowaniu z ruchu drogowego stad idiotów.
Fakt, trzeba parę ładnych lat odczekać, aż wieść się poniesie po najdalszych wiochach, ale w sumie - warto byłoby.
Do tego najeżone szpikulcami itp.
To - skoro producenci pojazdów nie chcą montować szpikulca wymierzonego w czoło prowadzącego pojazd - drastycznie zwiększyłoby bezpieczeństwo.

I mniejsze korki po wyeliminowaniu z ruchu drogowego stad idiotów.
Fakt, trzeba parę ładnych lat odczekać, aż wieść się poniesie po najdalszych wiochach, ale w sumie - warto byłoby.

Wojtek76 napisał/a:
Wojtek76 napisał/a:
nie zesraj się