Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:28
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
OldMann 2022-12-16, 20:45 3
dodam tylko że niektóre rodzaje takich gadów są jadowite więc ostrożność nie jest taka do końca bezpodstawna

podpis użytkownika

dobry sadol to martwy sadol
Zgłoś
ner7us 2022-12-16, 21:27 1
OldMann napisał/a:

dodam tylko że niektóre rodzaje takich gadów są jadowite więc ostrożność nie jest taka do końca bezpodstawna

przecież to tylko jaszczurka
Zgłoś
szubiennica2 2022-12-16, 21:41 4
To jakiś waranowaty, te jaszczurki mają pazury i neurotoksyny

ner7us napisał/a:

To jakiś waranowaty, te jaszczurki mają pazury i neurotoksyny
Zgłoś
psotna_cipka 2022-12-16, 21:46 6
Gdzieś czytałam że to jakiś waranowaty, te jaszczurki mają pazury i neurotoksyny
Zgłoś
sothis 2022-12-16, 21:51 4
psotna_c🤬ka napisał/a:

Gdzieś czytałam że to jakiś waranowaty, te jaszczurki mają pazury i neurotoksyny

Ale nie tylko.

Mają poza bardzo groźnymi pazurami zęby ociekające zawierającą neurotoksyny śliną. Gdzieś tak było napisane więc to musi być prawda.
Zgłoś
andrzejrobert75 2022-12-16, 22:12 1
Sympatyczne zwierzątko.
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2022-12-16, 22:13 4
sothis napisał/a:

Ale nie tylko.
Mają poza bardzo groźnymi pazurami zęby ociekające zawierającą neurotoksyny śliną. Gdzieś tak było napisane więc to musi być prawda.

Należy dodać, że poza neurotoksyczną śliną, są jadowite - kiedyś gdzieś czytałem.
Zgłoś
mooraz 2022-12-16, 22:17 13
ner7us napisał/a:

To jakiś pazur, takie neurotoksyny mają gdzieś i czytany. Jaszczurkowałem gdzieś o tym.
Zgłoś
Wiewór 2022-12-16, 22:33 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
truna 2022-12-16, 23:15 15

Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2022-12-16, 23:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ZaSwojePiję 2022-12-17, 4:57 5
@truna

Zgłoś
brylant1412 2022-12-17, 5:40 1
myślałem że gostek chce jej słonego podać
Zgłoś
krasnal_hałabała 2022-12-17, 7:05 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem