Przybywam do was z niedalekiej przyszłości. Mam klika fotek.
Wszystko zacznie się od kolejnych podatków… jeszcze nie wiecie ale już niebawem zostanie wprowadzony podatek od myślenia, od wiatru (od deszczu już jest od roku) od narodzin dzieci itp.
Możecie zadawać pytania… ale uprzedzam że nie podaję wygranych numerów totka
P................l
2014-02-06, 15:47
Mam pytanie:
Na święta w Polsacie nadal leci Kevin?
wpiszcie sobie w google górnicy pod sejmem

można się rozmarzyć

))))
Dla leniwych
google.pl/search?q=g%C3%B3rnicy+pod+sejmem&client=firefox-a&hs...
Ja tam na pewno nie będę siedział na barykadzie. Macie narzędzia już teraz do zmiany wszystkiego na lepsze. I co? Tak ciężko k🤬a dupę ruszyć i zagłosować za Korwinem? Ile to lat c🤬je głosujecie na aws, uw, sld, pis, po, pis, psl? Ile k🤬a można na tych samych ludzi z układu okrągłego stołu? To nie k🤬a, zrobicie burdel na ulicach i zakończy się to HMMMM pewnie jakąś kapitulacją władzy, na czele ruchu społecznego stanie jakiś Wałęsowicz i dziwnym trafem po przejęciu władzy przywróci wszystkich z układu z powrotem do władzy.
Historia uczy tego, że ludzie nie uczą się niczego z historii.
P.S nie kibicuję j🤬ym górnikom-zadymiarzom, którzy walczą tylko dla siebie. Związki na powązki, tyle w temacie. Nie potrzebuję k🤬a żadnych ulg czy jałmużny od państwa, potrzebuję tego by mi nie zap🤬lali 3/4 pieniędzy w podatkach. Sam k🤬a kupię podręczniki dla mojego dziecka.
Moda na sukces dalej jest emitowana?
r................o
2014-02-06, 15:59
fake!!! nie dajcie się nabrać, na pierwszym zdjęciu widać ruski kask, na pewno była wojna, ruscy nma wjechali i jak zwykle rząd sprzedał naród i sie zabarykadowali na wiejskiej
Czy Kewin dalej leci??
podpis użytkownika
"W podkoszulku brzuch wydaje się być większy"
w którym roku w końcu uda się komuś rozj🤬 ten sejm?
p................a
2014-02-06, 16:16
Ukraina się w końcu rozpadła?
A................n
2014-02-06, 16:19
Z przyszości tak? To powiedz cwaniaczku jaki jutro dzień,
G................2
2014-02-06, 16:20
@Ostrovsky
Wydawało mi się, że komuna wyklucza kapitalizm, ale co ja tam wiem
@SnieznyWilq
Dzieki rozwiazales moja zagadke z mlodych lat jak ogladalem ten film, przeslij jeszcze to do Stallona bo tez nie wiedzial
Ostrovsky napisał/a:
Oby tak było Oby naród się przebudził i zrobił rewolucje dla czystej demokracji a nie kapitalizmu i komuny pod przykrywką pseudo demokracji
Co k🤬a?!
s................6
2014-02-06, 16:57
Internetowe polaczki. Wasz patriotyzm i wk🤬 sie zaczyna i konczy w internecie. Jestescie wykastrowani dla wladzy. Kazdy z was gada o rewolucji ale nic nigdy nie zrobi heh. Wracajcie na fejsbuka i pogmeracje sobie w zyciu. Po c🤬j wam rewolucja jak jej nawet nie chcecie(jakby bylo inaczej to sejm by juz plonal). Wrocie do swojego zycia i porobcie cos w nim a nie snujecoie mokre sny o rewolucji/pogromie lewakow/gimboprawicy/c🤬j wie czego. Demikracja zdobyta rewolucja.. jakie to lewackie i anty-patriotyczne... smiechlem.
satan696 napisał/a:
polaczki
Za użycie tego słowa, w pozytywnym czy negatywnym kontekście, powinno być karane, karą 1000 brudnych c🤬jów na twarzy.
s................6
2014-02-06, 17:39
Oj, to nie ma godzic w Polakow tylko te smieszne ludziki spuszczajace sie na mysl o rewolucji i ew ciebie.