Przybywam do was z niedalekiej przyszłości. Mam klika fotek.
Wszystko zacznie się od kolejnych podatków… jeszcze nie wiecie ale już niebawem zostanie wprowadzony podatek od myślenia, od wiatru (od deszczu już jest od roku) od narodzin dzieci itp.
Możecie zadawać pytania… ale uprzedzam że nie podaję wygranych numerów totka
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-02-06, 14:04
rust
2014-02-06, 14:05
ustaliliście jak to było z tym Tupolewem?
konto usunięte
2014-02-06, 14:14
konto usunięte
2014-02-06, 14:22
Dobra, cwaniaku, powiedz mi:
Ile lat liczy świat?
Ja mam jedno pytanie które mnie nurtuje od wielu lat : Do czego służyły muszelki w kiblu, w filmie "Człowiek Demolka"?
Snoon napisał/a:
Ja mam jedno pytanie które mnie nurtuje od wielu lat : Do czego służyły muszelki w kiblu, w filmie "Człowiek Demolka"?
Oby tak było Oby naród się przebudził i zrobił rewolucje dla czystej demokracji a nie kapitalizmu i komuny pod przykrywką pseudo demokracji
To duża część społeczeństwa będzie miało zwolnienie z podatku od myślenia niestety.
SnieznyWilq napisał/a:
Możecie zadawać pytania...
Czy Bongman zostanie "moderatorem" na portalu Sadistic?
SnieznyWilq napisał/a:
Możecie zadawać pytania
Odwiedziłeś już siebie?