👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jakby tak polać go wodą? Może zmieniłby się w żywego niewysuszonego?
kaczmarzgr napisał/a:
A jakby tak polać go wodą? Może zmieniłby się w żywego niewysuszonego?
Żółw instant?
A ja się dziwiłem jak to jest że ludzie stosują się do tych śmiesznych obostrzeń, teraz już wiem dlaczego ...
ten żul miał lepsze umiejętności interpersonalne niż ten p🤬duś zza lady.
wiadomo, że nikt nie chodzi do lombardu z pytaniem, czy są może wysuszone żółwie, ale i tak bym brał, nawet na prezent w przyszłość dla jakiegoś znajomego
P.S.
Nigdy nie sądziłem, że nagle będę czuł potrzebę posiadania wysuszonego żółwia

P.S.
Nigdy nie sądziłem, że nagle będę czuł potrzebę posiadania wysuszonego żółwia

typ odchodzi z żółwiem a za chwilę co chwila ktoś wchodzi do lombardu i się pyta czyś są wysuszone żywe żółwie...

wysuszony żywy żółw,
można to rozszerzyć, wypatroszony żywy kurczak, zdekapitowany żywy brazylijczyk
można to rozszerzyć, wypatroszony żywy kurczak, zdekapitowany żywy brazylijczyk
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie