Może dlatego moje nozyce wymagają trzymania 2 rękami i wciskania 2 guzików, które automatycznie zatrzymają nożyce gdy je puścisz
Mariusz napisał/a:
Głupia dz🤬ka. Do garów
Czy ja wiem, jadłbyś to co ugotuje? Samą zmywarkę można mieć taniej w każdym elektromarkecie.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Osobiście widziałem jak koleżanka czyściła kosiarkę spalinowa do trawy. Niby normalna rzecz,ale ona wpakowała palce pod kosiarkę nawet jej nie gasząc. Efekt był taki że ma teraz trzy paznokcie mniej.
Bałbym się jej dać obieraczkę do ziemniaków.
[ Dodano: 2024-12-24, 16:32 ]
Ciekawe, czy za Pedicure taniej teraz jej liczą? W tym szaleństwie jest metoda, moją żona krocie zostawia u kosmetyczki.
[ Dodano: 2024-12-24, 16:32 ]
Ryju1983 napisał/a:
Osobiście widziałem jak koleżanka czyściła kosiarkę spalinowa do trawy. Niby normalna rzecz,ale ona wpakowała palce pod kosiarkę nawet jej nie gasząc. Efekt był taki że ma teraz trzy paznokcie mniej.
Ciekawe, czy za Pedicure taniej teraz jej liczą? W tym szaleństwie jest metoda, moją żona krocie zostawia u kosmetyczki.
Mikefox napisał/a:
Bałbym się jej dać obieraczkę do ziemniaków.
Dobre pytanie. Muszę się jej zapytać 🤣 Tak czy inaczej bezpieczniej jest jak stacjonują w kuchni.
saves napisał/a:
Nie ogarnia niczego więcej ponad tłuczek do mięsa.
Pewnie i tak wali po palcach 😂
Przeciez jakby same baby zostały na tym świecie to świat by się jeszcze tego samego dnia skończył
Haha k🤬a jak ona to w ogole trzyma , uchwyt do trzymania jest. Od spodu to moze jajca trzymać przy op🤬laniu kiełby i jedynie do tego sie nadaje.
No i facet ma przej🤬e. Tak panowie zawsze to nasza wina, znam z autopsji.