ostatnia laska uratowała filmik i się wyp🤬oliła nie zawiodłem się
łap browar

Jak smutne musi być życie człowieka, który nagrywa próg i czeka ,aż ktoś wyrżnie...

29 sekundowy filmik na sadisticowym serwerze?? Miejcie litość dla tego biednego chomika co to napędza.
Sam się wyj🤬 wcześniej na tym progu i zaczął nagrywać ludzi żeby mu ciśnienie zeszło.
co za k🤬a p🤬lona j🤬e czasy
zamiast cos tam postawic , ostrzec ludzi to mamy takie czasy ze k🤬y wola nagrywac zeby miec sensacje i filmik na neta,A gdyby tak ojciec z dzieckiem na baranach szedl, albo jakas kobieta czy dziecko uderzylo głową o beton i zmarlo jak na wiekszosci filmików które miedzy innymi tutaj tez ogladamy z bujek itp (jebnie glowa w beton po ciosie i kaput)
By te k🤬y nagrywali pewnie dalej zeby na liveleaku filmik wyladowal albo ogrish i miec ogladalnosc
ja p🤬le j🤬e czasy internetu i YT
zamiast cos tam postawic , ostrzec ludzi to mamy takie czasy ze k🤬y wola nagrywac zeby miec sensacje i filmik na neta,A gdyby tak ojciec z dzieckiem na baranach szedl, albo jakas kobieta czy dziecko uderzylo głową o beton i zmarlo jak na wiekszosci filmików które miedzy innymi tutaj tez ogladamy z bujek itp (jebnie glowa w beton po ciosie i kaput)
By te k🤬y nagrywali pewnie dalej zeby na liveleaku filmik wyladowal albo ogrish i miec ogladalnosc
ja p🤬le j🤬e czasy internetu i YT
ŻÓŁTY próg na SZARYM asfalcie, rzeczywiście idealna pułapka na przechodniów... -,-

carlos232323 napisał/a:
ostatnia laska uratowała filmik i się wyp🤬oliła nie zawiodłem się
łap browar
Jebłeś komentarzem który sp🤬olił całą zabawę oglądania.