📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:16
🔥
wypadek i sprawdzenie stanu nadwozia
- teraz popularne

PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Dali by spokój. Widzą, że chłopak zrobiony i dobrze się zabawił to go ciągną za eksperta, kiedy on już kontaktuje tylko gdy usłyszy „to może jeszcze po jednym?”.
dokładnie polskie hieny
yigebek291 napisał/a:
Chyba z WF-em pokłóciłeś się jeszcze na wczesnym etapie podstawówki. Może jakbyś trochę potrenował, to widziałbyś że u zawodowych bokserów uszkodzenia mózgu z czasem dają o sobie znać coraz bardziej. I efekt może być podobny jak na obrazku.
Od 14 roku życia trenuje. Chciałeś zabłysnąć ale coś Ci nie wyszło. Z resztą poszukaj sobie wywiadu z Michalczewskim zamiast cwaniakować.
Już pisałem że na sadolu jest wysyp trolli z petersburskiej wylęgarni, wiec czemu dziwicie się tym komentarzom.
Ja dzieciom na dobranoc czytam wyborczą na zamianę z onetem, nawet Brzechwa nie wymyślił by lepszych bajek.
Ja dzieciom na dobranoc czytam wyborczą na zamianę z onetem, nawet Brzechwa nie wymyślił by lepszych bajek.
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Dali by spokój. Widzą, że chłopak zrobiony i dobrze się zabawił to go ciągną za eksperta, kiedy on już kontaktuje tylko gdy usłyszy „to może jeszcze po jednym?”.
A przepraszam, czego się spodziewałeś po TVP?
danutta napisał/a:
Co te energetyki robią z człowiekiem?
Chętnie Ci opowiem
3x sor, stan zagrożenia zycia. Ciśnienie 200, niekontrolowanie sranie pod siebie, rzyganie, niesamowite bóle brzucha i głowy.
Polecam jak najwięcej energetyków.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie