Nie rozumiem po c🤬j srać gdzieś pod płot/mur czy tak c🤬j wie gdzie udawać skoro i tak wkłada na obsraną dupę gacie, już mógł naj🤬 w nachy i praktycznie na to samo by wyszło
Może akurat szlachcic wylazl. Zawsze lepiej próbować, ewentualnie pozniej nie siadać nigdzie niz walić kloca w majty haha

Zbychu to naturalne, że oceniasz przez pryzmat siebie i najbliższego otoczenia, ale jak już wyjdziesz z kartonu na wiosnę...
to mówisz, że w zimę w kartonie siedzisz....
Jestem pewien, że 90% z was w obliczu zesrania się w gacie ostatecznie zmieni zdanie i też walnie kloca w desperacji gdzieś pod ścianę
Nie jesteś 2 letnim dzieckiem i jesteś świadomy tego że Jezus już się zbliża , mając co najmniej 5 minut wyprzedzenia jesteś w stanie znaleźć jakiekolwiek krzaki
Gość dostaje ode mnie prywatną nagrodę mistrza świata w najszybszej kupie. Łącznie z rozebraniem się i ubraniem. 4 SEKUNDY.
A może to taki magik cyrkowy? Tajemnicą sztuczki jest to, że tą kupę miał schowaną i tylko wywalił?

podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Nie rozumiem po ch*j srać gdzieś pod płot/mur czy tak ch*j wie gdzie udawać skoro i tak wkłada na obsraną dupę gacie, już mógł naj***ć w nachy i praktycznie na to samo by wyszło
Gość zrobił by jak najszybciej opuścić miejsce zbrodni. Wytrzeć dupe mógł mógł bezpiecznym miejscu. Też tak działam.