👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Z Kłapouchego był taki emo, że jakby przerobić go na salami to samo by się cięło na plastry.

kłapołuchy to wiecznego zwała ma. jak przyjaciele do niego przychodzili to nie wiedzial czy z nimi rozmawia czy leci w kosmos

Kubuś - ćpun uzależniony od miodu, niski iloraz inteligencji.
Tygrysek - ADHD, skłonności do ryzyka
Prosiaczek - stany lękowe, mania prześladowcza
Królik - pedant i samotnik
Osiołek - permanentna dystemia, depresja
Maleństwo - nadpobudliwość, wychowywany w rozbitej rodzinie, niepokojące towarzystwo
Krzyś - schizofrenik, rozmawia ze zwierzętami
Kiedyś to były dobre bajki:D
Tygrysek - ADHD, skłonności do ryzyka
Prosiaczek - stany lękowe, mania prześladowcza
Królik - pedant i samotnik
Osiołek - permanentna dystemia, depresja
Maleństwo - nadpobudliwość, wychowywany w rozbitej rodzinie, niepokojące towarzystwo
Krzyś - schizofrenik, rozmawia ze zwierzętami
Kiedyś to były dobre bajki:D

Tak mi się przypomniała polska wersja:
zlomowisko6.republika.pl/kubus.html
UWAGA, TRZEBA UMIEĆ CZYTAĆ!!!
zlomowisko6.republika.pl/kubus.html
UWAGA, TRZEBA UMIEĆ CZYTAĆ!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie