📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:38

e tam poskładają go
,ale bym miał bekę jak by po tym jak zdjęli to szpule z niego następna by jeb*a mu na nogi

W pracy tez takie rolki metalowe do 4-5 ton mamy i laduje sie je za pomoca dzwigu na presy, 2 albo 3 lata temu tez spadla na kolesia, przezyl, ale kaleka do konca zycia
Panie, jakie zasady BHP, Przeciez stoi wszystko cacy
Panie, jakie zasady BHP, Przeciez stoi wszystko cacy

Tym podniesieniem chyba zrobili mu jeszcze większą krzywdę.
Z tego co pamiętam, to tak jak nie wyciąga się niczego z rany, tak nie powinno się podnosić takich rzeczy o ile nie utrudniają oddychania.
Jak tylko to podniesli to krwotok wewnętrzny siknął pełną parą.
Ale mogę się mylić, dobrze by było o wypowiedź fachowca z ratownictwa medycznego.
Z tego co pamiętam, to tak jak nie wyciąga się niczego z rany, tak nie powinno się podnosić takich rzeczy o ile nie utrudniają oddychania.
Ale mogę się mylić, dobrze by było o wypowiedź fachowca z ratownictwa medycznego.
waloos napisał/a:
Tym podniesieniem chyba zrobili mu jeszcze większą krzywdę.
nom, jak coś takiego przygniecie to trzeba typa tak zostawić aż wyzdrowieje. Logiczne
zom551 napisał/a:
Heh pokazuje na koniec że tylko dupa go boli
Że będzie miał zatwardzenie przez jakiś czas.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie