Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
Przygoda na jewtube
CzarnyAdolf • 2020-11-06, 13:41
Na youtube oglądam filmik o Liście Schindlera. Kątem oka strzepnąłem napływającą łzę i zabieram się do pisania komentarza. Piszę:

'Biedni ż__zi'

Odświeżam wideo - komentarz zniknął. Coś mi z tył głowy rzekło: napisz ż__zi z dużej litery p🤬lony antysemito. Jak usłyszałem tak zrobiłem:

'Biedni Ż__zi'

Komentarz wisi. Inny głos w głowie rzekł: Wyedytuj by było z małej litery i nie słuchaj tamtego debila. To edytuję:

'Biedni ż__zi'

Mija 5 sekund, odświeżam a komentarz znika.

Docieramy do puenty moi drodzy: szanujcie Panów Ż__ów, bo was usuną
Zgłoś
Halman 2020-11-06, 13:44 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Modrzew88 2020-11-06, 13:48 2
Pisze się i mówi "wielką/dużą literą". Jeżeli używasz konstrukcji "z dużej litery" to namów starego, żeby przestał wchodzić Ci do wanny, a zaczął powtarzać z Tobą język polski po szkole. Przeproś i popraw.
Zgłoś
konto usunięte 2020-11-06, 13:50 3
Modrzew88 napisał/a:

Pisze się i mówi "wielką/dużą literą". Jeżeli używasz konstrukcji "z dużej litery" to namów starego, żeby przestał wchodzić Ci do wanny, a zaczął powtarzać z Tobą język polski po szkole. Przeproś i popraw.

co w tym takiego? wszyscy się z tatą kompali
Zgłoś
szymek10kk 2020-11-06, 13:51 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2020-11-06, 13:56 1
Modrzew88 napisał/a:

Nie mam wpływu na to co mi mówią głosy
Zgłoś
janlew 2020-11-06, 13:59 1
Zgłoś
Mariusz 2020-11-06, 14:03 1
Zgłoś
freaky 2020-11-06, 14:04
Jacy biedni?! Na biednego nie trafiło.
Zgłoś
Asuritta 2020-11-06, 14:13 20
Zgłoś
DraggerPL 2020-11-06, 14:33 5
Zgłoś
htp 2020-11-06, 15:33 2
Zgłoś
xaydor 2020-11-06, 15:50
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2020-11-06, 16:54 1
Zgłoś
warderen 2020-11-06, 17:46
dlatego od jakiegoś czasu pisząc o Ż__ach pisze sie "eskimosi" kumaci wiedzą wtedy o kogo biega
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem