Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

SpalonyŻymianin napisał/a:
C🤬ty k🤬 i c🤬te k🤬isko.
Nie szkoda.
Trudno powiedzieć z tego 144p nagrania.
Domagał bym się zwrotu wrzuconego hajsu, trzeba myć od nowa po czymś takim.
optymista666 napisał/a:
Wygląda na lawinę błotną.
Zgadza się, poszukałem więcej info bo się opowi nie chciało (przetłumaczone translatorem):
Cytat:
Potężne osuwisko zniszczyło myjnię samochodową w tureckim mieście Samsun , zabijając trzy osoby.
Według Hrriyeta, w wyniku klęski żywiołowej czteroosobowa rodzina została uwięziona w kamieniu.
Ratownicy, którzy przybyli na miejsce zdarzenia, zdołali uratować kobietę, która znajdowała się w samochodzie, jednak jej mąż i dwójka dzieci zginęli.
Ofiara została przewieziona do szpitala ze złamaniami nóg. Trwa dochodzenie w sprawie incydentu.
https://turkey.news-pravda.com/en/world/2025/04/28/14180.html
Myśle że w tym przypadku właściciel myjni powinien zwrócić monety które myjący wrzucił.