👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Jak żyję 35 lat na tej ziemi to z usług IT oraz tak zwanego "informatyka" od którego wiele razy okazywało się, że mam dużo bardziej obszerną wiedzę nie skorzystałem nigdy. Zawsze wszystko sam robiłem przy swoim komputerze i po prostu gość od komputerów nie był mi nigdy do niczego potrzebny. Przez wiele lat komputery ogarniałem sam, a kiedy biosy w komputerach stały się bardziej skomplikowane i weszły uefi, zabezpieczenia i Bóg wie nie wiadomo co jeszcze to wystarczy odpalić odpowiedni film na YouTubie i po trzech minutach wszystko jest jasne. Ale po prostu jeden woli w godzinę albo dwie załatwić temat, a drugi woli czekać tydzień na przyjazd "magika" powyższej szkole gotowania na gazie i tygodniowym przyspieszonym kursie informatycznym i dać mu zarobić kilka stów użerając się tydzień z niedziałającym sprzętem
.

Woras napisał/a:
Pochwal się co robisz, aż jestem ciekawy

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie