podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Pisałem wielokrotnie co sądzę o tej grupie zawodowej.
Paweł kurczę no racja bo tirowcy to wywrotowcy ale, jak by nie oni nie było by kiełbaski na grilla w lidlu, ziemi do paprotek. No samo się nie przywiezie… bez działu AjTi też by było ciężko a większość to ultra dupy i trzeba samemu kombinować, albo czekać tydzień aż na service desk, przemielą.
Pochwal się co robisz, aż jestem ciekawy
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik

Tu nie chodzi o to CO oni robią, tylko JAK
Bez tirowców to tak jak bez ręki albo bez nogi. Tak tylko przypomnę, że w Polsce wypadki z udziałem ciężarówek to 6,5%. Reszta to motop🤬dy albo banany w BMW pokroju Mahtczaka.
Z tego co kojarzę to w IT pracuje.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerTo nie może być kijów. Przecież tam wojna od 2-ch lat, czołgi jeżdżą, budynki w gruzach, okopy, zasieki...
Wlasnie na komentarz od takiego idioty jak ty czekałem.
podpis użytkownika
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nasMieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Wlasnie na komentarz od takiego idioty jak ty czekałem.
Jest pierwszy obrońca żółto-niebieskich prusaków

Bez tirowców to tak jak bez ręki albo bez nogi. Tak tylko przypomnę, że w Polsce wypadki z udziałem ciężarówek to 6,5%. Reszta to motop🤬dy albo banany w BMW pokroju Mahtczaka.
wrzucanie filmikow na sadola to nie praca w it

Praca w AjTi też może być
Ważna. Wydawanie komputerów nowym pracownikom, odblokowanie konta jak ktoś hasla zapomni! Bez tego się nie da funkcjonować w korpo!