Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Maculata 2025-05-13, 1:31 1
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Mnie dziwi czemu nie jebnęli im jakiegoś gazu łzawiącego.
Zrobiłyby bachory pod siebie, zminimalizowano by ryzyko obrażeń wśród funkcjonariuszy. A za gaz i tak by pewnie musiał oddać ojciec bękartów.

Bo jesteś ślepym upośledzeńcem i nie widziałeś kiedy to zrobili dwukrotknie.

[ Dodano: 2025-05-13, 01:35 ]
TwójCzarnyPan napisał/a:

Konfiarskie p🤬lenie. Gdy atakujący zakłada, że atakowany również posiada broń, strzela do niego prewencyjnie, zanim tamten zdąży sięgnąć po swoją i się obronić. Dlatego w USA policja wp🤬la cały magazynek w każdego, kto stwarza jakiekolwiek zagrożenie. A tam gdzie policja nie działa (np. w Brazylii) trup ściele się gęsto. Przypadki, gdy ofiara zdołała się obronić zdarzają się rzadko, gdy napastnik to skończona p🤬da.
A pacjent z UW wszedłby właśnie z bronią, a nie z siekierą. Koniecznie z jakimś karabinkiem szturmowym, jak robią w szkołach w USA.

Nie wiesz, że w Polsce można kupić broń palną w sklepie hobbystycznym, w każdym większym mieście, bez okazywania żadnych dokumentów, bez żadnych pozwoleń, nie? A mimo to Polska jest skrajnie bezpiecznym krajem, w przeciwieństwie do np. Anglii czy Szwecji, gdzie posiadanie broni palnej jest praktycznie niemożliwe, amebo.
Zgłoś
blackburn 2025-05-13, 3:34
U nas pewnie by latali z tym gnatem jeszcze z 3h, potem by kogoś odj🤬i, na koniec by była afera na pół polski, że coś takiego miało miejsce i czemu nikt nie zareagował wcześniej.
Zgłoś
Gunter88 2025-05-15, 10:32
Wspomnienia na całe życie XD
Zgłoś
goofastfood 2025-05-25, 15:34
Drą japę "Put it down! Put it down!".
Mogli przyjanimiej raz próbować zmienić instrukcję. Np; "Put the gun on the ground and you'll get a candy".
Może by zadziałało...
Zgłoś
Dżizas_kurde 2025-05-27, 0:56
[cytat]Małe głupie amerykańskie gównojady... Do odstrzału, bo podrośnie, to zabije kogoś dla zabawy. Po materiale widać, że tępe, jak but i nie ruzumieją, co się do nich mówi.

Stary też do odstrzału, bo trzymał gnata w miejscu łatwo dostępnym dla gówniarzy...

Szkoda, że się sam gówniak nie postrzelił, buahahah... [/cytat]

Zgadza się - inteligencja na poziomie kijanek...
Mój młody (7 lat) ma taką świadomosć że się nie wkłada ręki miedzy garnek a palnik kuchenki gazowej że tego nie robi...
Udało mi się go tego nauczyć.
identycznie z procami które mam.
Chce - przyjdzie - powie - pokaż - dostanie.
Sam nie ruszy.

podpis użytkownika

==============================================
Zgłoś