Małe głupie amerykańskie gównojady... Do odstrzału, bo podrośnie, to zabije kogoś dla zabawy. Po materiale widać, że tępe, jak but i nie ruzumieją, co się do nich mówi.
Stary też do odstrzału, bo trzymał gnata w miejscu łatwo dostępnym dla gówniarzy...
Szkoda, że się sam gówniak nie postrzelił, buahahah...
Stary też do odstrzału, bo trzymał gnata w miejscu łatwo dostępnym dla gówniarzy...
Szkoda, że się sam gówniak nie postrzelił, buahahah...
ale spokojnie, po ochrzanie za pół roku i tak dostanie nowe ps5 na którym zagra w gta 6...
Fajna ta Ameryka, ja w ich wieku miałem tylko kapiszony.
TheEminemShow napisał/a:
ale spokojnie, po ochrzanie za pół roku i tak dostanie nowe ps5 na którym zagra w gta 6...
Podejrzewam że gta6 na tym będzie tak chodzić jak cyberpunk na ps4
Mnie dziwi czemu nie jebnęli im jakiegoś gazu łzawiącego.
Zrobiłyby bachory pod siebie, zminimalizowano by ryzyko obrażeń wśród funkcjonariuszy. A za gaz i tak by pewnie musiał oddać ojciec bękartów.
Zrobiłyby bachory pod siebie, zminimalizowano by ryzyko obrażeń wśród funkcjonariuszy. A za gaz i tak by pewnie musiał oddać ojciec bękartów.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Mnie dziwi czemu nie jebnęli im jakiegoś gazu łzawiącego.
Bo guwniarze naprawdę mogłyby pomyśleć, że mają strzelać do glin. Jak w dżi ti ej. Pozatym byłby incydent na skalę ogólnokrajowa o to.
Oglądając to zastanawiałam się czy rykoszet mu czasem w jaja nie poszedł. Niestety nie...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Ale intelektualne z🤬by i tak powiedzą, że w Stanach nie ma problemu z dostępem do broni.
J🤬e kaszojady jakby to był sm🤬ch już by nie żył a że bąbelki to p🤬lą się z nimi jak prawiczek przy gorsecie
Cyber dzieci PlayStation i Ubisoft powinno stworzyć fundusz sprawiedliwy wspierające wiary ofiary gier i przemocy cybernetycznej
[ Dodano: 2025-05-11, 22:45 ]
@CharlesMrudock:
Prezydent Roosevelt na pytanie dziennikarza czym jest demokracja odpowiedział że demokracja jest wtedy kiedy dwa wilki razem zajączkiem rozmawiają co dziś zjedzą na kolację dziennikarz zapytał czym jest wolność Roosevelt powiedział że wolność jest wtedy gdy w czasie tych rozmów zajączek jest uzbrojony jak myślisz że gdyby ta portierka z Warszawy była uzbrojona mogłaby odetrzeć ten atak ??
[ Dodano: 2025-05-11, 22:45 ]
@CharlesMrudock:
CharlesMrudock napisał/a:
Ale intelektualne z🤬by i tak powiedzą, że w Stanach nie ma problemu z dostępem do broni.
Prezydent Roosevelt na pytanie dziennikarza czym jest demokracja odpowiedział że demokracja jest wtedy kiedy dwa wilki razem zajączkiem rozmawiają co dziś zjedzą na kolację dziennikarz zapytał czym jest wolność Roosevelt powiedział że wolność jest wtedy gdy w czasie tych rozmów zajączek jest uzbrojony jak myślisz że gdyby ta portierka z Warszawy była uzbrojona mogłaby odetrzeć ten atak ??
MYKELE napisał/a:
Podejrzewam że gta6 na tym będzie tak chodzić jak cyberpunk na ps4
Będzie wszystko śmigać elegancko...