Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak mu zależy na wodzie, to mógłby pomóc. Widać, że kobitka słaba.
Ale jak któś tylko w gębie mocny...
Nie słaba - tylko tępa. Od kiedy się zakręca w lewo?

A może byś tak ze swoją propagandą na inny portal. Na przykład pisany cyrylicą?
A może zamiast kwiczeć o "cyrylicy" przyjmij łaskawie do wiadomości, że PiS niszczy kraj, wprowadza putinowskie standardy i skłóca Polskę z Zachodem co jest najbardziej na rękę ruskim?
Za samo wrzucanie materiałów z pedalskiego OKO Press powinieneś dostać po gębie.
To że wrzuciłem ten materiał nie oznacza że w jakiś sposób utożsamiam się z tym serwisem ani to, że popieram ich poglądy. Cała sytuacja wydała mi się śmieszna i tyle... Po co te spiny...
Biorąc pod uwagę:
1. Organizację lotu do Smoleńska (przypomnę, lot był organizowany przez pisowską Kancelarię Prezydenta).
2. Stadninę koni w Janowie
3. Blok energetyczny w Ostrołęce (miliard złotych wywalony w błoto).
4. Polski Ład - 4 wersje w 4 miesiące, plus pełno drobnych poprawek i interpretacji
5. Stępkę od promu, na którą wydano miliony a zezłomowano za 120 tys.
6. Rozwalenie służb przez pisowców pod pretekstem "dekomunizacji" (np. ujawnienie listy polskich agentów).
i wiele, wiele innych niedopatrzeń i przekrętów, to jaki może być obecnie stan polskiej armii?
Biorac pod uwage 15,6 mld zł ktore zniknelo z OFE za poprzednikow nie ma na kogo glosowac.
, a reszta potrzebuje orzeczenie o niepełnosprawności umyslowej
I powiem ci więcej. Tych 5 kretynów zazwyczaj trafia na kierownicze stanowiska.
Oby ta żołnierka nie musiała kiedyś tej c🤬y bronić.
Kwestia mycia pojazdu w wyznaczonym miejscu - ona sama tam nie pojechała, tylko pewnie dostała konkretny rozkaz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie