Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
konto usunięte 2017-06-03, 23:00
dziewczyny nie kłóćcie się
Zgłoś
Przema 2017-06-03, 23:09
natura jest piękna
Zgłoś
Rangraf 2017-06-04, 2:37
Afryka vs Europa (zachodnia)
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-04, 11:32
tak się coraz bardziej zastanawiam, czy dzika natura jest warta zachowania

czy zwierzęta chcą żyć w takim świecie?

patrząc choćby w polsce, fakty są takie że zwierzęta uciekają z parków narodowych w stronę ludzi, sarny przy ludziach czują sie bezpiecznie bo tam gdzie ludzie tam nie podejdą ich wilki, wilki znowu również chodzą w strone ludzi bo mają dość męczenia się z polowaniami i liczą na łatwiejsze łupy na ludzkich pastwiskach, lisy i dziki to już praktycznie zwierzęta miejskie...

trochę to się nijak ma do lewackich eko bredni o biednych zwierzątkach pragnących żyć w naturze bez człowieka i cywilizacji
Zgłoś
pscoa 2017-06-04, 12:09 5
buoba napisał/a:

Ty chyba dalej nie skumałeś co napisałem. No cóż...

Niusiu, skul ogon, przeproś i więcej się nie pogrążaj.
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-04, 16:11
pscoa napisał/a:

Niusiu, skul ogon, przeproś i więcej się nie pogrążaj.

Oho, mamy tu kolejnego wielkiego bojownika!

Jedyny temat nie wywalony do było.pl to 'filmik przyrodniczy'. Kopiecie w tym samym błotku, co nie?

Co najwyżej to twój pies kuli ogon jak go próbujesz zapinać w dupę, miłośniku zwierząt
Zgłoś
pscoa 2017-06-04, 16:23
@up.
Doceniłbyś to siurku że ludzie w jakiś sposób przyczyniają się do tego a żeby coś interesującego, drastycznego, ciekawego pojawiło się na portalu i w nijaki sposób możesz się z nimi równać, jeżeli chodzi o moją osobę nie mam AŻ tyle czasu żeby wszystko wyśledzić i jeżeli znajdę coś co przykuje moją uwagę, i wiem że może to zainteresować sadoli wrzucam po prostu.

Nie odpowiada Ci temat, omijasz a nie głupio szczekasz wywołując zamęt.
A teraz zapnij z powrotem kaganiec i wracaj do kojca.
Zgłoś
mazga50 2017-06-04, 16:38 2
Velture napisał/a:

Na tej liście jest cały twój wkład w rozwój sadistica i najciekawsze tematy jakie dałeś. Ułożyłem je wg. dat dodania:
Obrazek

Jeśli wolisz to ułożyłem je też wg. ilości piw jakie dostałeś:
Obrazek

A tutaj jest lista twoich tematów alfabetycznie:
Obrazek

Chcesz wg. innej kolejności abym ułożył?

Bo może bardziej ci pasuje lista twoich tematów to tutaj jest wg. ilości odpowiedzi:
Obrazek

A tutaj wg. ilości komentarzy:
Obrazek

To pewnie z gatunku Bólodup Nizinny. Strasznie się ostatnio na tym serwisie rozmnożyły...
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-04, 21:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem