Cokolwiek byś nie zrobił to i tak przeznaczenia nie oszukasz.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
@Velture
Co jak co, ale jestem pełen podziwu Twojej determinacji w osiągnięciu celów. To jest mocny cios, po którym się facet nie podniesie
Co jak co, ale jestem pełen podziwu Twojej determinacji w osiągnięciu celów. To jest mocny cios, po którym się facet nie podniesie
@up
Moim mocnym ciosem jest mój penis. Zawsze każdemu mówię, że jest mały.
Wszyscy spodziewają się małego penisa. Koniec końców jak przychodzi co do czego to wychodzi, że jest średni i wszyscy głupieją!
Moim mocnym ciosem jest mój penis. Zawsze każdemu mówię, że jest mały.
Wszyscy spodziewają się małego penisa. Koniec końców jak przychodzi co do czego to wychodzi, że jest średni i wszyscy głupieją!
A o tym to nawet nie chcę się przekonywać, więc powiedzmy, że wierzę Ci na słowo pisane
Velture napisał/a:
Na tej liście jest cały twój wkład w rozwój sadistica i najciekawsze tematy jakie dałeś.
Bo wiesz, tak jak już napisałem, lepiej NIC nie wstawiać, niż wstawiać tonę jakiś pierdół. Stosuję się tego.
W sumie jeśli akurat ty mi masz coś wypominać, to... no cóż...
1. Materiały z było.pl (3 z 15 ostatnich wstawek)
2. Materiały, któreś gdzieś widziałem... może przypadkiem jebzdzidy? (5/15)
3. Sucharki.
4. Reszta, czyli jakaś niecała połowa - łał, gratulacje - nie jest copypastą z serwisowych śmietników.
Sory, ale twoja twórczość nie powala. Może jakaś autoreflekcja?
buoba napisał/a:
Bo wiesz, tak jak już napisałem, lepiej NIC nie wstawiać, niż wstawiać tonę jakiś pierdół. Stosuję się tego.
Obrazek
W sumie jeśli akurat ty mi masz coś wypominać, to... no cóż...
1. Materiały z było.pl (3 z 15 ostatnich wstawek)
2. Materiały, któreś gdzieś widziałem... może przypadkiem jebzdzidy? (5/15)
3. Sucharki.
4. Reszta, czyli jakaś niecała połowa - łał, gratulacje - nie jest copypastą z serwisowych śmietników.
Sory, ale twoja twórczość nie powala. Może jakaś autoreflekcja?
Tak. Ja > ty.
Velture napisał/a:
Tak. Ja > ty.
Ty chyba dalej nie skumałeś co napisałem. No cóż...
buoba, dobra potrollowałeś, pośmialiście się tam z rodziną, a teraz idź te swoje Animal Planet oglądać bo Ci Czubówna ucieknie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie