👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oni nie mają w Tv nic podobnego, w czymś czego nie ma nie może być nic podobnego...

Mają telewizję, mają telefony komórkowe, mają internet. Wszystko podlega cenzurze i nie odbiera nic spoza ich wlasnego kraju, ale mają......
@Up
Mieli telefony komórkowe (eksperyment w latach 2007-2009) niestety nie sprawdziło się bo abonentów było około 5-7 tys + zagraniczni goście którzy mogą już tam przylatywać
. Internetu niestety nie ma (oprócz oficjeli i to kilku tylko którzy mają dostęp do normalnego neta) ale stworzyli swój internet nazywa się "Kwangmyong".
Tak więc skąd ty masz takie informacje RaScad ?
Mieli telefony komórkowe (eksperyment w latach 2007-2009) niestety nie sprawdziło się bo abonentów było około 5-7 tys + zagraniczni goście którzy mogą już tam przylatywać

Tak więc skąd ty masz takie informacje RaScad ?
Borsuk1987, odpowiadam Ci na pytanie, a Ty nawet nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem i zachowujesz się jakbyś był na stronie typu kwejk, czy coś podobnego. Przez chwilę myślałem, że te 87 w Twoim nicku to może rok urodzin. Ale nie, musiałem się mylić.

Borsuk1987, przeczytaj to wszystko jeszcze raz, może ja to źle zrozumiałem, ale on nie chciał nic złego skierować w twoją stronę. Ty to zwyczajnie źle zrozumiałeś.
Głupi jestem bo przecinka nie za uwarzyłem...
Lece po okulary...
Ale się zbłaźniłem, zakładam worek wstydu
Lece po okulary...
Ale się zbłaźniłem, zakładam worek wstydu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie