Historia lubi się powtarzać.
Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Polska lewica pewnie już sra po nogach
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Wy to chyba już nie pamiętacie jak trzeba czytać komunikaty tamtej władzy. To coś jak Urban, który uspakajał strajkujących mówiąc, że w tym roku nie są przewidziane podwyżki cen żywności (w grudniu k🤬a to powiedział
). Tak samo tutaj, owszem będą wisieć winogrona (jak już wywieszają kogo trzeba)

Wywieszą czy nie wywieszą... Prawaków czy lewaków... Jeden h🤬j. Najśmieszniejsze i najsmutniejsze zarazem jest to, że świnie przy korycie są i będą póki naród jest lub będzie ogłupiony ideologią czy to z prawa czy z lewa... Smutne to wszystko jak 70- letnia p🤬da... Człowiek chce godnie zarabiać własnymi rękoma, a Ci p🤬lą coś o Chrystusie,Aborcji i Tolerancji... Naród najpierw wybiera, a potem wiesza, czyli suma sumarum przyznaje sie do głupoty, tak swojej jak i systemu... Wiem odszedłem od tematu, wzięło mnie na przemyślenia jak zobaczyłem te szubienice

Why no both?
Nie widzę problemu żeby rosły winogrona i sobie ktoś podyndał
Nie widzę problemu żeby rosły winogrona i sobie ktoś podyndał

up@ racja, a jak jego ostatnim życzeniem będą winogrona to sobie narwie prosto z krzaka
W końcu nadszedł dawno wyczekiwany Dzień Sznura.
podpis użytkownika
...And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you.
A na drzewach, zamiast liści,
będą wisieć komusniści!
i faszyści i filateliści i licaliści..
Cholera. Jak dojdę do włądzy to wszyscy będą wisieć!
będą wisieć komusniści!
i faszyści i filateliści i licaliści..
Cholera. Jak dojdę do włądzy to wszyscy będą wisieć!
Velture napisał/a:
Polska lewica pewnie już sra po nogach
![]()
Ale moskwa to nie Polska... Jeszcze...

I to jest pomysł! Powinniśmy zasadzić winogrona na wiejskiej!

putin ma plan, bo skończyły się parasole z trucizną i herbatka z izotopem