Pewna gazeta ogłosiła konkurs z następującym pytaniem dla panów:
"Siedzisz w eleganckiej restauracji z bardzo piękną kobietą. Masz pilną potrzebę wyjścia do toalety. W jaki sposób powiesz o tym towarzyszce w najbardziej kulturalny sposób?"
Wygrała odpowiedź:
"Bardzo panią przepraszam ale muszę wyjść na chwilę, by pomóc przyjacielowi, z którym zapoznam panią nieco później."
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiem szczerze, że nareszcie czytam kawał który nie zalicza się do kawałów typu "cordoba216", Dziękuję.
konto usunięte
2010-08-08, 1:16
@up
Nie obrażaj Cordoby, to spoko gość i z jego przyjacielem zapoznasz się nieco póżniej. Weżnie cię kulturalnie od tyłu na zapleczu. Mocno i namiętnie. Uwierz mi, już to przechodziłem. Sam stosunek analny był niczym, prawdziwą torturę sprawiały mi kawały które podczas stosunki szeptał mi do ucha.
konto usunięte
2010-08-08, 1:42
@up
Gratuluję osobowości że chciało się tyle pier%
konto usunięte
2010-08-08, 2:06
@up i tak byś nie dostał, zdziwiony :o
konto usunięte
2010-08-08, 12:12
Na 6 komentarzy 5 nie dotyczy tematu.
Zresztą mój też.
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji.