już wiadomo czemu kombinezon jest lepszy od koszulki, spodenek i klapków podczas jazdy na plastiku =]
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-08-15, 22:15
@kraz34, niestety w tym przypadku chodzi raczej o brak mózgu samego motocyklisty, osoby z wyobraźnia nie jeżdżą w ten sposób, no chyba ze liczą na wypadek
@ lofix1 : motór trafi do polski i go wyklepią
@up
Motor z pękniętą ramą to tykająca bomba.
konto usunięte
2012-08-15, 22:29
Cabajo napisał/a:
Mój ojciec ostatnio mówił jak to szył kolesia całą noc po wypadku na motocyklu. Naliczył ok. 60 ran ciętych na długość 3 cm. Koleś w koszulce, spodenkach przywalił w szybę...
A mój ostatnio takiego grzebał.
Czy to aby nie ten sławny "ghost rider"? Kiedyś już widziałem ten filmik, który właśnie był rzekomo z jego konta na yt.
jak ja słyszę ten język(jeśli to tak można w ogóle nazwać) to normalnie jakbym słyszał jakiś nakaz rozstrzelania -_-
A co do filmiku skoro ktoś ryzykuje w ten sposób i wychodzi poza progi swojego rozsądku powinien zginąć, nie jestem jakimś teraz psychopatą że tak pisze albo bo nie lubie motocyklistów i tego jak zapieprzają, sam mam motor ale też rozsądek. Niech giną ale przy tym nie zabierając żadnych niewinnych osób ze sobą i nie czyniąc dodatkowych szkód jak tylko ścięte drzewo i zniszczony motor.
konto usunięte
2012-08-15, 23:32
Dobrze, że nie miał żyłki na szyi
za
Cytat:
plastiki
nie ma piwa!
konto usunięte
2012-08-16, 0:23
Dałbym piwo żeby nie szwabski
konto usunięte
2012-08-16, 1:11