No i elegancko. Zabuli to jakaś to kara będzie. Powinna jeszcze obciągnąć dla przykładu No i face sitting ewentualnie gangbang i hardcoor anal to mouth. Na koniec złoty deszczyk.
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.
Jak takie rzeczy są k🤬a możliwe? Można być tak niedoj🤬ym? Może naćpana albo naj🤬a? To by mogło powyższą sytuacje wyjaśnić... Jakoś…
W rozbiórkach robiła kiedyś...
Jak każda baba
Jak każda baba
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y
Jarosławkaczyński napisał/a:
No i elegancko. Zabuli to jakaś to kara będzie. Powinna jeszcze obciągnąć dla przykładu No i face sitting ewentualnie gangbang i hardcoor anal to mouth. Na koniec złoty deszczyk.

podpis użytkownika

@AndrzejDuda
Duduś nie podskakuj. Na xarząd teki nie podnoś, bo za ktorki jestes.
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.
Jarosławkaczyński napisał/a:
@AndrzejDuda
Jaruś c🤬ju, naucz się pisać.

podpis użytkownika

Ja tu jakichś zasadniczych błędów w wykonaniu manewru parkowania nie widzę. Auto mieści się jak należy, nie wystaje więc nie tarasuje przejazdu.
No, może można by trochę wyrównać, żeby wsiadający do sąsiednich pojazdów mieli więcej miejsca.
Ogólnie daję 8/10!
No, może można by trochę wyrównać, żeby wsiadający do sąsiednich pojazdów mieli więcej miejsca.
Ogólnie daję 8/10!

AndrzejDuda napisał/a:
Jaruś c🤬ju, naucz się pisać. i zwal konia bo widzę, że brak kobiety rodzi u ciebie jakieś poj🤬e fantazje co przekłada się, że nabity testosteronem jesteś jak ruskie wino musujące gazem
Dudus zapominasz się. Klekaj lepiej i do działa przystąp. Musisz mi wypolerować ładnie pałeczke jak zawsze.
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.
Tutaj tez Pani, tylko w trochę droższym aucie

Folur napisał/a:
gdzie ty tam widzisz plec kierowcy?
kwestia doświadczenia, wiedzy i rachunku prawdopodobieństwa.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę