Chcielibyście furę w JDM-ie skuwrysyny a że Was nie stać to hejtujecie

Piękne auto, ale czemu ten debil trzyma kierownicę jedną ręką i to jeszcze w ten sposób...
Nie hejtuję, tylko po prostu nie wiem co to jest to JDM
Oczywiście nigdy takiej fury mieć nie będę, ale dobrze mi się jeździ moją 19 letnią astrą. Nawet tak bardzo nie tłucze zawieszenie jak dam radio głośno

Oczywiście nigdy takiej fury mieć nie będę, ale dobrze mi się jeździ moją 19 letnią astrą. Nawet tak bardzo nie tłucze zawieszenie jak dam radio głośno

Fajne autko, szkoda ze miesna wkladka miedzy fotelem a kierownica to totalna p🤬da.

Cytat:
Hmm może dlatego ,że już ma prawko i go w swifcie instruktor nie opieprzaPiękne auto, ale czemu ten debil trzyma kierownicę jedną ręką i to jeszcze w ten sposób...

j🤬y kiepie to jest 2jz gte i nic tu nie zostało "uturbione" tylko ten silnik w seri posiada turbinę. Co więcej posiada nawet dwie bo to jest bi turbo tylko do osiągnięcia większej mocy tudzież lepszej "góry" pakuje się bigT w singlu.

A ja p🤬le to fajne autko i te turbiny
Wolę panią z winem poniżej
A wy walcie przy tym

pkh napisał/a:
![]()
mam to samo w swoim, tylko moje kosztowało mnie 12k
a więc skoro nie widać różnicy to po co przepłacać
a ten lexusik to moja wymarzona bryczka, tylko z ekonomiczniejszym motorkiem