📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Musiał dostać mandat od tego patrolu i teraz się mści, ale jednocześnie wykonuje dobrą robotę bo najważniejsze żeby auta przestrzegały ograniczenia i dzięki niemu to robią.
donkapusta napisał/a:
Eee tam. Jak mu przejedzie ktoś wnuczka to zmądrzeje.
Jeśli wnuczek będzie tak głupi aby dać się rozjechać to dziadowi nic już nie pomoże.
Widziałem go ze 2 miesiące temu, jak przejeżdżałem przez Poznań, ale stał przed stacjonarnym radarem. Nie rozumiem jego motywacji, robi to za darmo?
TwójCzarnyPan napisał/a:
Widziałem go ze 2 miesiące temu, jak przejeżdżałem przez Poznań, ale stał przed stacjonarnym radarem. Nie rozumiem jego motywacji, robi to za darmo?
Czas zacząć brać leki...🙁
elim napisał/a:
Musiał dostać mandat od tego patrolu i teraz się mści, ale jednocześnie wykonuje dobrą robotę bo najważniejsze żeby auta przestrzegały ograniczenia i dzięki niemu to robią.
Jeśli kierowcy jeździli rozsądnie to nikt nie musiałby ich ostrzegać przed kontrolą. Robią to tylko dlatego, żeby nie dostać mandatu, a zaraz gaz w podłogę i siedzenie innym na zderzaku. Tak się jeździ w tym kraju, statystyki wypadków i ofiar nie biorą się znikąd.
metalfan napisał/a:
Jeśli kierowcy jeździli rozsądnie to nikt nie musiałby ich ostrzegać przed kontrolą. Robią to tylko dlatego, żeby nie dostać mandatu, a zaraz gaz w podłogę i siedzenie innym na zderzaku. Tak się jeździ w tym kraju, statystyki wypadków i ofiar nie biorą się znikąd.
Jeśli miałbyś prawo jazdy i trochę doświadczenia to wiedziałbyś że w wielu miejscach ograniczenia prędkości są ustawiane tylko i wyłącznie pod wyciągnięcie hajsu z kierowców. Nie sądzę żeby chłop ostrzegał przed kontrolą przy np przedszkolu czy szkole. Zresztą nigdy nie widziałem radaru w takim miejscu.
Zawsze zakazy były dla jakiś INNYCH ludzi - typowe podejście hipokryty.
Jaki byłby szczyt donosicielstwa? donieść na tego sygnalistę.
Jaki byłby szczyt donosicielstwa? donieść na tego sygnalistę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie