Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Przykra prawda o Maxie Kolonko
konto usunięte • 2013-09-25, 21:51
Witam, na początku pragnę zaznaczyć, że nie jestem lewakiem i byłem słuchaczem pana Mariusza Kolonki długi czas - ale na tym koniec!

Człowiek, mieszkający ponad 20 lat w Ameryce, żebra pieniądze od polaków na tak zwane dotacje dla MaxTV, biorąc przy tym kasę za reklamy przy liczbie 250 tyś subskrybentów a nagrywa dalej w pomieszczeniu 1 na 1 metr starą kamerą.

Dla większości sadoli jest nieskazitelny - powiem wam jedno, nie słuchajcie wszystkiego jak bezmózgie pawiany.

Na czym Mariusz zyskał swoją popularność? Na mówieniu szczerze w pierwszych kilku minutowych filmikach. Kiedy przestał "mówić jak jest?", kiedy zyskał popularność a jeśli 10 razy powie dobrze, to tłum myśli, że i 11 powie jak jest.

Zyskał popularność poprzez szerzenie nienawiści i wyzywanie w okół wszystkich od amatorów, a siebie tytułując "zawodowcem". Zawodowcy nie popełniają błędów a jak popełnia to je prostują - Mariusz za to twierdzi, że Polska straciła niepodległość na 300 lat, w filmiku o falach elektromagnetycznych prawa fizyki teorii Mariusza nie obowiązywały. Niedawno po 2 tygodniowej przerwie, pan Kolonko wrzucił stary reportaż o 9/11 nie wspominając o pentagonie i innych niewyjaśnionych sytuacjach. Było wiele komentarzy pytających - jak jest naprawdę panie Mariuszu? Pytania o wiele innych spraw. Kończył się one tak :

A sam Autor kanału MaxTV podsumował swój reportaż w następnym filmiku "ARMAGEDDON: Etniczny Pocisk" jako rewelacyjny i pokazał 2 pozytywne komentarze nie wspominając o tysiącach rozczarowań

A co zaserwował nam wyżej wymieniony odcinek? Teorie spiskowe rodem z katastroficznych filmów i komentarz " nie szukajcie tego w książkach, tego tam nie znajdziecie" No tak, ale pan Mariusz doskonale zna poczynania tajnych służb Izraelskich oraz Amerykańskich.

Czemu ja zostałem zablokowany? Napisałem w grzecznych słowach, że jestem rozczarowany nowymi odcinkami a widzowie są ignorowani. Napisałem również, że pan Mariusz nie mówi jak jest a jego teorie są rodem science fiction.

Proponuje przejrzeć filmiki pana Maxa oraz liste komentarzy - a raczej liste usuniętych komentarzy bo przy każdym rozwinięciu listy ukazuje się kilka pozycji usuniętych. Ponadto każde ostatnie minuty poświecane są promocji jego książek, filmów oraz żebraniu o dotacje.
maxkolonko.com/main/mmk/ - jego strona wygląda jak Gay Playboy - jak na dziennikarza przybiera ciekawe pozy w ciekawych strojach i zachęca nas do wspierania amerykańskich weteranów wojny.

Apel do was moi drodzy sadole - kwiecie Polskiego Narodu - Nie słuchajcie na ślepo tego człowieka. Jest to komercyjny kanał stosujący komunistyczne praktyki i jestem szczerze zawiedziony tym faktem bo widziałem w nim duży potencjał.

Mówię jak jest, specjalnie dla SadolTV - Gwauro
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
drag1908 2013-09-26, 20:07
W końcu może przestaną go tutaj wrzucać
Zgłoś
contowsky 2013-09-26, 20:57
tak tak, teraz się okazuje że tak na prawdę nikt go nie oglądał, wszyscy wiedzą że kłamał,a te 250+K subskrybcji z dupy się wzięło
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 21:50 3
siema.specjalnie zalozylem konto do tego tematu. otoz wlasnie Kolanko mnie zablokowal za taki oto komentarz pod filmikem o wtc 9/11 :'tak ale...sadzisz,ze obydwa budynki zawalily by sie w prawie IDENTYCZNY sposob bez ladunkow wybuchowych? doslownie rozsypaly by sie w 10-15 sekund? bez jaj...albo to ze CIA znalazlo paszport jednego z zamachowcow.paszport WYPADL z samolotu przy uderzeniu I PRZETRWAL.paszport z PAPIERU...'
dodam tylko,ze do dzis dnia nie ma czarnych skrzynek,wyparowaly,paszport przetrwal:) dodam tylko,ze nie uzywalem zadnych bluzgow itp.tylko napisalem swoje watpliwosci.jak widac owe watpliwosci ma tez kolanko tylko boji sie je wyglaszac.zalosny komunistyczny wyp🤬ek z tego mix kolanko.i zebrak.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 22:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 23:45
ja oglądałem wszystkie jego filmiki, ale mniej więcej odkąd zaczęło się pojawiać promowanie jakiegoś dennego odkrywania hameryki i likwidacji TV Polonii, to średnio mi się to zaczęło widzieć. W każdym bądź razie sub i tak jeszcze pozostaje (dziś pewnie będzie nagły spadek bo "lemingi" wejdą na sadistic i zostaną "oświecone", pewnie nastąpi fala spamu na jego kanale- mówię jak jest ). I pozdrawiam ciołków, którzy podpisywali się pod jakimiś dennymi akcjami
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-27, 0:52
Tyle na temat en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_bioweapon !!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-27, 16:18
Jak już tak ludzie zaczynają dziękować wszystkim to ja podziękuje za niezłą lekturę w komentarzach. Dwa razy popcorn musiałem sobie dorabiać
Zgłoś
JacekLdz 2013-11-15, 19:21
gwauro napisał/a:

@up gówno a nie lewacy, lewacy łykają wszystko jak leci za to inteligentniejsi pomyślą i nie dają z siebie zrobić idiotów przez pseudo republikanina/ prawicowca.

Proszę zachować słowo lewak dla innych osób, chociaż wiem, że kilku lewaków ma w tym temacie wyżerkę. Ja jak wspomniałem na początku, nie mam nic wspólnego z lewactwem.

/edit juz nie używam @up bo komentarze płyną jak woda odkąd temat znalazł się na głównej.

Przykład typowego leminga- zero dyskusji, wyzwiska. Takie osoby można spotkać w komentarzach pod jego filmami, na sadisticu jesteś pierwszym osobnikiem tego pokroju. Wniosek jest prosty - sadole to nie barany.

nie wiesz dzieciaku o czym mówisz ;>
ale "nie znam sie to sie wypowiem" jak widać jest Twoim hasłem przewodnim.
Czytanie ze zrozumieniem również szwankuje,
a w lemingi to ja grałem jak ty na chleb mówileś Bep ,a na muchy Ptapty.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem