👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pozostaje nam liczyć, że chociaż oglądał mecz Polaka, "patriota"

"radny Iwaszkiewicz" pierwsza myśl "o, u nas też jest taki"
ahahah, Giżycko, moje miasto, takie piękne
ahahah, Giżycko, moje miasto, takie piękne
Od siebie, jako mieszkaniec Giżycka mogę skomentować to tak: nic nowego. Pan na filmiku(Paweł Czaharowski) jest zastępcą naszej burmistrz od dobrych kilku lat, ciepła posadka. Sama burmistrz rządzi tu od 2002(!) roku. W lokalnej gazecie oczywiście o tym nie napiszą, bo naczelny redaktor to jakaś rodzina naszej kochanej burmistrz.

Przynajmniej przyszedł...
Bongman chyba jednak słuchanie muzyki jest bardziej absorbujące niż zerkanie na mecz.
Bongman chyba jednak słuchanie muzyki jest bardziej absorbujące niż zerkanie na mecz.
Powiem tak, nie trzeba zgłaszać tego do prokuratury jeśli sprawa została nagłośniona tutaj czyli w internecie to każdy prokurator który to zobaczy MA OBOWIĄZEK wszcząć postępowanie przeciwko temu panu z w.w. paragrafów
dziękuję do widzenia

"Tablety maja sluzyc usprawnieniu pracy urzednikow panstwowych" - komentarz raczej zbedny
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie