Marek_0485_pol napisał/a:
Wieśniak sadysta , z pewnością wschód polski. Z pewnością nie daleko warszawy .
"nie daleko" Ty za to pewnie z zachodu j🤬y analfabeto.
Ojj tam k🤬a.. Wielki problem o taczkę kukurydzy..
Ja bym to łagodniej załatwił.
Ja bym to łagodniej załatwił.
podpis użytkownika
obczajam
"Miałem się zapytać" hahaha
podpis użytkownika
do puki walczysz jestes zwyciesca
No tak zaj🤬 to nie ładnie , ale z drugiej strony ten zj🤬y rolnik więcej rozjedzie tej kukurydzy i zgnije ale taka jest mentalność tych z🤬bów...
Ziomee22 napisał/a:
No tak zaj***ć to nie ładnie , ale z drugiej strony ten zj***ny rolnik więcej rozjedzie tej kukurydzy i zgnije ale taka jest mentalność tych z🤬bów...
Wy jesteście naprawdę jakimiś z🤬bami ? Już nie pierwszy taki komentarz tutaj widzę. Jego kukurydza to mógłby się na nią zesrać a później podpalić całą przyczepę i c🤬j ci do tego ile przejechał i co zrobił. Tutaj chodzi kradzież, wtargnięcie na posesje. Sam wieśniak powiedział, że by mu tonę nasypał gdyby się zapytał. Z mojej posesji to nie mozesz nawet ładnego kamienia ukraść bo mam prawo cię ukarać. I c🤬j mnie obchodzi zj🤬e polskie prawo. Nie obchodzi mnie też to, że to zwykły kamień, tutaj chodzi o zasady. Sam lubię się dzielić z siąsiadami i mamy świetne relacje, ale gdyby któryś z nich był takim cwaniaczkiem i przyłapałbym na takiej kradzieży, to zachowałbym się podobnie, jak nie poleciałyby liście na ryj. Jeszcze gdyby sobie wziął kolbę, dwie to mozna by to łagodniej załatwić. No ale gość przyjeżdża z taczkami, to zasłużył, zabieram mu taczki i niech wyp🤬ala. Zresztą nie wiadomo czy już wcześniej nie kradł i dlatego ogólnie został przyłapany, moze ktoś go widział i podkablował. Nie jego to się każdy z🤬b tutaj mądrzy. Ktoś to musiał skosić i się przy tym napocić. Kradniesz to jesteś zwykła pała i zasługujesz na karę.
przeciez co drugi jest taki w polsce k🤬a i zlodziej. taki narod zj🤬y.
Ziomee22 napisał/a:
No tak zaj🤬 to nie ładnie , ale z drugiej strony ten zj🤬y rolnik więcej rozjedzie tej kukurydzy i zgnije ale taka jest mentalność tych z🤬bów...
Mentalność rolnika została przedstawiona na filmie: Gdyby przyszedł i zapytał, to by dostał. Tolerancji dla złodziejstwa, ani kretynizmu piewców tolerancji nie będzie.
podpis użytkownika
Oferuję słodkie kotki w zamian za inne słodkie kotki