👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nienawidzę złodziejstwa, gość wiadomo wzburzony ale dobrze postąpił że po policję nie zadzwonił bo policja przyjechałaby, spisała i uznała niską szkodliwość czynu i by się rozeszło. Za to gość powinien (zresztą jak to prawdopodobnie zrobił) nagłośnić temat wśród sąsiadów i innych o tym złodzieju. Gościowi widać że już jest głupio a co dopiero jak go kilka tygodni ludzie powytykają palcami i będzie słyszał komentarze typu: "Grażynka patrz to ten złodziej co sąsiadowi kukurydzę kradł". Dostanie większą nauczkę, gdy jego najbliżsi się od niego odwrócą, gdyż będzie im po prostu wstyd mieszkać z taką osobą pod jednym dachem, a wtedy gość mocno pożałuje i więcej razy nie sięgnie po cudze - mam taką nadzieję.
Wieśniak sadysta , z pewnością wschód polski. Z pewnością nie daleko warszawy .
Coś Ty? W życiu nie są to okolice Warszawy. Po akcencie, to Górale są.
Z jednej strony być może bieda tamtego przycisnęła, ale równie dobrze może to być cwaniaczek, który całe życie tak się prześlizgał coś komuś podbierając. Może w drugiej cześci filmu kiedyś dowiemy się więcej.
Pamiętam jak za gówniarza szło się do sąsiada zapytać czy można kukurydze zerwać na grila a wracało się z czterema reklamówkami.
Marek_0485_pol napisał/a:
ja jestem z Poznania
Jeszcze lepiej, Pyrlandia..
A żeby Ci ze złości ta pyra nie stanęła w gardle

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie