👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hej, debile, cezik gejem? niby dlaczego? żałośni nieudacznicy, dla których internet jest miejscem leczenia kompleksów.
tymasztesz napisał/a:
nawet w sosnowcu nie chcą tego pedała

po prostu według części użytkowników sadola prawdziwy facet ma zapocone pachy, wystający brzuch, włosy wystające z nosa i pas startowy na gaciach. Wtedy jest sto pro samiec.
zincum
Dobrze pościemniany jesteś gość
zincum
Dobrze pościemniany jesteś gość

Clematis napisał/a:
zincum
Dobrze pościemniany jesteś gość![]()
Mylisz się. Większość "sadoli" wyobraża siebie w formie pana i władcy świata. Nienawiść do wszystkich to ideowy ich kierunek. Mało którego kraju by nie porozp🤬zielali. Ale są i przeszkody, mama jeść nie dała, trza zapieprzać po czipsy i BePower do biedrony. No a jutro niestety lekcje. Ś.P. Lem miał rację.
Dziwi mnie jedno. Dlaczego ten portal toleruje takich obszczymurków. Przecież to zbiorowisko kretynów bez szkoły się zaczyna robić. Rasizm od fiuta, co jeszcze kaszkę od mamusi wyciera z ust. Narodowcy, co tylko cegłami potrafią rzucać w Święto. Itp.

Nexures - jest tu gdzieś taki przycisk - usuń konto, czy jakoś tak. Zrób coś użytecznego, naciśnij go i potwierdź.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie