Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale z Ciebie debil. Widać dawno nie r🤬ałeś stulejarzu. Kobiety mają coś takiego jak nietrzymanie moczu, widać że była mega rozbawiona. Niektóre podczas śmiechu popuszczają co jest widoczne na filmie.
Ty tęczowy koczkodanie!

Ale z Ciebie debil. Widać dawno nie r🤬ałeś stulejarzu. Kobiety mają coś takiego jak nietrzymanie moczu, widać że była mega rozbawiona. Niektóre podczas śmiechu popuszczają co jest widoczne na filmie.
Musiała bym mieć k🤬sa...
A nietrzymanie moczu dotyczy głównie kobiet:
Po porodach
Zabiegach w obrębie miednicy mniejszej (pęcherz moczowy, moczowód, macica)
Menopauzie
Z wadami w budowie układu moczowo- płciowego.
Zdrowe kobiety mogą oddawać mocz spontanicznie właśnie podczas podniecienia lub w wyniku stresu.
Następnym razem się doucz, zamiast wyzywać od stulejarzy.
Lola Campbell. Nie dziekujcie.
Nick profesjonalny, żadna wypucha na wyrost. Szacun.

Musiała bym mieć k🤬sa...
A nietrzymanie moczu dotyczy głównie kobiet:
Po porodach
Zabiegach w obrębie miednicy mniejszej (pęcherz moczowy, moczowód, macica)
Menopauzie
Z wadami w budowie układu moczowo- płciowego.
Zdrowe kobiety mogą oddawać mocz spontanicznie właśnie podczas podniecienia lub w wyniku stresu.
Następnym razem się doucz, zamiast wyzywać od stulejarzy.
Dzięki za przepisanie Wikipedii.

Dzięki za przepisanie Wikipedii.
Akurat do takich rzeczy Wikipedia nie jest mi potrzebna.
Bo wiem to z doświadczenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie