Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:55
konto usunięte 2016-03-23, 22:46 7
Butla umiejscowiona idealnie. Na dodatek ci kretyni których nie obchodzi nawet własne życie bo tak są wpatrzeni w smartphone. Była szansa szybko po upadku zakręcić zawór. Ja osobiście momentalnie dałbym dyla jak tylko zobaczyłbym co się dzieje.
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-23, 23:09
dobrze jej tak zombiefonowi jednemu
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-23, 23:17 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
darex99 2016-03-23, 23:18 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
isded 2016-03-23, 23:20 3
Zgłoś
okrutnyCham 2016-03-23, 23:27 1
Zgłoś
FatFinger0103 2016-03-24, 0:12
Dobrze ze ten pożar nie był zaplanowany
Zgłoś
ValvePlsFix 2016-03-24, 0:27
Zgłoś
mackrew 2016-03-24, 0:44 1
Zgłoś
wojbos 2016-03-24, 2:25
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-24, 9:42
@HiHtitmamnan Mam nadzieje, że kiedyś wejdziesz na pasach pod auto, wole być cebulą niż debilem który nie ogarnia jak chodzi.
Zgłoś
darex99 2016-03-24, 10:59 2
Zgłoś
bobro 2016-03-24, 14:10
Zgłoś
ValvePlsFix 2016-03-24, 16:20 1
wsp233 napisał/a:

@HiHtitmamnan Mam nadzieje, że kiedyś wejdziesz na pasach pod auto, wole być cebulą niż debilem który nie ogarnia jak chodzi.

a co, jeśli ci powiem, że ogarniam jak chodze i posiadam smartfona?

@darex99 no tak, bo każdy kto gapi sie w smartfona 24/7 jest gadzeciarzem lub chodził do gimnazjum!!! swoja droga czujesz sie lepszy, ze nie chodziles do gimnazjum? mam rozumiec, ze jestes bardziej wyksztalcony? w to raczej wątpię, bo skoro zazdroscisz ludziom "świecących prostokątow" to cie na nie nie stać, albo chcesz być wyrafinowanym hipsterem. jakie kierunki ukonczyles, ze myslisz, ze mozesz wywyzszac sie nad ludzmi, ktorych nie znasz? wlasnie dlatego jesteś cebulakiem. a skoro nie wiesz do czego sluzy smartfon, to pozycz od kogos z twojego otoczenia i sie zapoznaj zanim coś głupiego tutaj o tym napiszesz.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem