Grupa legniczan z ZSS nagrała bardzo ciekawy film na studniówkę (link do całego na końcu). Akcja jest wartka, jest broń, pościgi, płonące auta itd. Jednak nikt z twórców nie spodziewał się tego co się wydarzyło później.
W jednym z ujęć kręconych na potrzeby filmu dochodzi do porwania chłopaka z placu w samym centrum miasta.
Prawi obywatele nie omieszkali poinformować odpowiednich służb o tym co się wydarzyło. Co na to media i owe służby?:
Całośc na YT:
/watch?v=qhU4iaH_Dp0
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Legnica to zap🤬działe i brudne miasto ogólnie
Dostaną po 25 lat więzienia. Tak działa polskie prawo, za żarty idziesz za kraty albo bulisz jak za zboże za komuny. Natomiast prawdziwi mordercy dostają zawiasy i jeszcze prosto śmieją się w twarz wysokiego sądu.
konto usunięte
2013-01-03, 3:02
konto usunięte
2013-01-03, 10:44
@up
miało brzmieć mądrze a wyszło jak zawsze. Mimo to 90% społeczności zrozumie to, jako "brawurowa akcja mająca na celu złapanie groźnych przestępców".
konto usunięte
2013-01-03, 13:12
konto usunięte
2013-01-03, 13:28
To nie pierwszy taki przypadek, kilka lat temu goście ode mnie z LO też zrobili coś takiego, skończyło się pościgiem i blokadą drogi. True story
konto usunięte
2013-01-03, 13:33
Pilotn22 wyobraz sobie ze jakies typy naprawde porywaja kolesia z przystanku, pakuja do bagaznika i wykanczaja w lesie. nikt nie zwraca na to uwagi bo ludzie mysla ze ktos se jaja robi. to akurat powinni zrobic inaczej, tak zeby b ylo wiadomo ze to dla jaj, niech sie nie dziwia ze ludzie zadzwonili.
konto usunięte
2013-01-03, 13:34
Czyli co, jak ludzie widzą coś takiego to waszym zdaniem nie powinni reagować?
konto usunięte
2013-01-03, 13:36
tez takie akcje się robiło w LO
konto usunięte
2013-01-03, 13:52
ale ch**e z TV koloryzują, kilka samochodów, nie powiedzą ze uczniowie tylko młodzi ludzie. Prasa miała czym zapchać strony zamiast się zająć korupcja itd...
konto usunięte
2013-01-03, 13:55
w Białymstoku z podobną scenką na Krywlanach mieliśmy akcje a tam bez przerwy kursuje policja i również miało miejsce kręcenie amatorskiego filmu na studniówkę z udziałem policyjnych radiowozów oraz prawdziwych policjantów i z pozytywnym skutkiem bo po dogadaniu się z policją nawet zgodzili się na mały pościg no i teraz jest pamiątka na stare lata, trzeba pamiętać jak się planuje takie fajne wybryki to nie w centrum noo...