📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55

komar napisał/a:
Męskie parkowanie pod Tesco. Raczej nie zejdzie z OC.
Jakbyś wiedział co to OC, ty byś nie pisał "raczej"
@komar, z tego, co wiem po takich zdarzeniach możesz normalnie złożyć prośbę do ubezpieczyciela o naprawę szkody w ramach polisy, tylko oczywiście następne składki zapłacisz drożej, bo zdejmą zniżki.
Warszawa, parking Tesco/€ rtv na Górczewskiej opodal Jelonek. Mijam qrestwo codziennie. Proszę, namiary:
52.239279, 20.907187
52.239279, 20.907187
rapidu napisał/a:
Parkuje przodem jak ostatnia lapeta to czemu się dziwić...
Na parkingach pod sklepami zazwyczaj parkuje się przodem. Bo zazwyczaj jest szybciej i nie blokujesz innym przejazdu.
kzf napisał/a:
@komar, z tego, co wiem po takich zdarzeniach możesz normalnie złożyć prośbę do ubezpieczyciela o naprawę szkody w ramach polisy, tylko oczywiście następne składki zapłacisz drożej, bo zdejmą zniżki.
Mówisz w tym wypadku o AC, a nie OC.
OC pokrywa szkody wyrządzone przez ubezpieczonego osobom trzecim, a nie szkodę ubezpieczonego.
Na parkingach pod sklepami zazwyczaj parkuje się przodem. Bo zazwyczaj jest szybciej i nie blokujesz innym przejazdu.?
Taaaa - urzekła mnie twoja historia...
Powinno się parkować tyłem bo:
1) Samochód tyłem jest łatwiejszy w manewrowaniu
2) wchodzisz tyłem w "środowisko stałe" - czyli puste miejsce
3) Jak będziesz wyjeżdżał - ruszasz przodem w środowisko ruchome - samochody, ślepe mohery, biegające bachory - i masz szansę zobaczyć babcie 80+ która "ma przecież pierwszeństwo " - jak se idzie do św. Piotra
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie