👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja 4 tydz katuję w domu, po urazie barku. A co za tym idzie, was swoimi komentarzami
Chłopaki zajebiście dają radę, zazdroszczę terenów. pozdro

Ach te poglądy, żeby linke rozwieszać albo tępić takich. W sumie racje, w lesie nie słychać silnika i turyści nie usłyszą motocykla, a zwierzęta zesrają się na sam dźwięk. Lepiej niech się bawią w mieście, najlepiej na chodnikach, w godzinach szczytu. Niech sie bawią gdzie chcą, byle żeby krzywdę nie robili osobom trzecim, a że zwierzęta się wystraszą - to zwierze jest dla człowieka, a nie człowiek dla zwierzęcia. .
Co do linek - jeżdżę na rowerze (mtb, maratony) i czasem zdarza mi się robić trening po zmroku. Więcej chyba nie trzeba tłumaczyć
Dzięki chłopaki za przygotowanie super tras zjazdowych - tak bym musiał zasuwać z łopatą, a tak mam już wyjeżdżone

Dzięki chłopaki za przygotowanie super tras zjazdowych - tak bym musiał zasuwać z łopatą, a tak mam już wyjeżdżone

Po lesie nie możesz jezdzic motorem bo płoszysz zwierzęta i srają pod siebie a mysliwi sobie wchodza do lasu strzelaja do zwierzat i jest spoko. Po je ba ni!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie