👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baronessa napisał/a:
Prawdziwe, jak moje stosunki płciowe z otyłymi lochami...
Ej, no weź! W internetach było, to musi być prawda, co nie?
Baronessa napisał/a:
Prawdziwe, jak moje stosunki płciowe z otyłymi lochami...
Podobno to jakiś pedalski raper był i bawiąc się bronią się odstrzelił, chociaż jego śmierć wygląda jak plotki.
Jacek_paw napisał/a:
Pewnie niestety fake.
Pobierz film, zwolnij odtwarzanie, wtedy powiedz że to fake.
Payan napisał/a:
Pobierz film, zwolnij odtwarzanie, wtedy powiedz że to fake.
Jak można pobrać?
hieronimmalasz napisał/a:
Jak można pobrać?
sadol.pl/jak-pobrac-filmik-z-sadolowego-serwera-vt489745.htm
(ale nie wiem, czy tam są aktualne informacje, gdyż tam FLASH się pojawia w treści

Albo np. Video Downloader professional do przeglądarki.
Działa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie