Chyba będzie szukał nowej roboty.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:01
Chyba będzie szukał nowej roboty.
Zastanawiam się, czy on musi zapłacić za to z własnej kieszenie, czy to jest wliczone w tzw. "ryzyko zawodowe"
Silverface napisał/a:
Zastanawiam się, czy on musi zapłacić za to z własnej kieszenie, czy to jest wliczone w tzw. "ryzyko zawodowe"
Tego typu składy/magazyny mają odpowiednie ubezpieczenia na wypadek takich akcji.
Kilkanaście lat temu miałem wątpliwą przyjemność pracować zagranicą w fabryce znanych słodyczy, "wózkowi" byli w stanie z premedytacją rozwalić całą zafoliowaną paletę, bo akurat mieli smak na dany słodycz, nikt nigdy nie był obciążony kosztem za starty.
Dokładnie. Drugi fakt że następna składka ubezpieczenia będzie dużo większa już
darex99 napisał/a:
Tego typu składy/magazyny mają odpowiednie ubezpieczenia na wypadek takich akcji.
Kilkanaście lat temu miałem wątpliwą przyjemność pracować zagranicą w fabryce znanych słodyczy, "wózkowi" byli w stanie z premedytacją rozwalić całą zafoliowaną paletę, bo akurat mieli smak na dany słodycz, nikt nigdy nie był obciążony kosztem za starty.
Firmy mają ubezpieczone magazyny, ale wątpię żeby zgłaszały ubezpieczycielowi tak małe szkody. Wysokość składki ubezpieczenia jest pewnie wyższa, niż to co się na filmie uszkodziło. Poza tym każda firma ma jakiś margines finansowy przeznaczony na wszelkie straty.
Swoją drogą co to za regały że byle błąd operatora i 3 miliony rzeczy na glebie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie