Kiedy wiesz, że masz przej🤬e
Kierowca nie zatrzymał się przy znaku STOP więc skateboardzista trzasnął deską...
Ależ wyp🤬olił
podpis użytkownika
Kupa <3
Kibicuje gościowi z lambo, żeby go złapał i przyj🤬 taki rachunek, co by gnojek przez najbliższy czas zbierał gumy do żucia z chodnika, żeby mieć co jeść
Od karania jest odpowiedni organ, a gnoja powinni złapać i powinien naprawić szkody. Wp🤬l na koniec dla zapamiętania, przymusowy.
Śmieć który buja się na głupiej deskorolce, przy zj🤬ym pretekście złamania przepisu zbija kolesiowi szybę. Widząc tłum śmieć chciał zaistnieć a wyszedł tylko na wielkiego downa. Żeby c🤬j uszedł ledwo z życiem,żeby został zmuszony do zeskoczenia z jezdni, żeby go potrącił, ale ten samochód przecież ledwo jechał. Totalny z🤬b.
c🤬j karny dla kierowcy za to że trąbił na przechodnia przechodzącego przez pasy
TT4
2016-07-20, 21:10
@mygyry to jest McLaren 650s
@up nie znam się, nie stać mnie
Normalny odruch!Czy to fiatem czy lambo prawa trzeba przestrzegać!!Mnie np.p🤬lilo by czy to wojewódzki jedzie czy kowalski,znaki to znaki,przepisy to przepisy i h🤬j.
głupi sk🤬iel, zabić takiego. Czy to mclaren, czy fiat, cudzą własność się szanuje. Od egzekwowania prawa są organy, a nie jakieś k🤬a samosądy gimbusiarskie.
Za czem ten kolejek stoi?
C🤬j w tyłek pedałowi, nawet jego partner ma wyj🤬e.
usu
2016-07-20, 22:44
A ja uważam, że zrobił prawidłowo. Bogatej k🤬ie mandat przełknąć łatwo, ale nową szybę do "dz🤬ko wozu" - nie bardzo. Amen
Meni
2016-07-20, 22:47
usu. Posiadajac samochód za tyle kasy na bank masz pełne ubezpieczenie i koszty naprawy masz w dupie
tvg
2016-07-20, 23:18
Zabawni jesteście

. Pieprzycie, że od egzekwowania prawa są odpowiednie organy itd. A spróbujcie sobie przełożyć to egzekwowanie prawa przez odpowiednie organy np. na zalewającą europę falę imigrantów

. nadal będziecie p🤬lić, że odpowiednie organy was obronią?

.