Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-26, 19:46
takie rzeczy powinny byc podstawa w naszym systemie edukacji. Sprawdziany strzeleckie i ogolnie umiejetnosc obslugi broni. Od zawsze Polska znajdowala sie w trudnym polozeniu geopolitycznym i nie mielismy sojusznika na ktorego mglibysmy rzeczywiscie liczyc, dlatego te 40mln powinno robic za armie

.
konto usunięte
2013-02-26, 19:47
przeładowała i przestrzeliła z podpiętym magazynkiem szczyt głupoty blondynka
konto usunięte
2013-02-26, 19:47
Ostatni skośnooki złożył odwrotnie - na lewą stronę.
Kobieta złożyła karabin szybciej niż chinol. Świat schodzi na psy.
konto usunięte
2013-02-26, 19:55
konto usunięte
2013-02-26, 19:59
bogus32pl, ciesz się, że cię w szkole i pisać nauczyli, to możesz teraz pisać brednie
konto usunięte
2013-02-26, 20:01
u nasz w liceum na PO (teraz już nie ma PO, nowe roczniki mają ) ale lekcję niczym się nie różnią bo został stary nauczyciel. Połowę lekcji chodzimy na strzelnicę ( w szkole, mała strzelnica w podziemiach) i strzelamy z wiatrówki z pozycji stojącej na odległość 10 metrów. Drugą połowę lekcji (roku) jest nauka pierwszej pomocy. W międzyczasie prezentacje na interesujące nas, dziwne tematy.
Mój rocznik jeszcze miał tak, że jak już było ciepło pod koniec roku to mieliśmy wyjazd na strzelnicę i strzelaliśmy z KBKS z pozycji leżącej na odległość 50 metrów. Teraz już nie ma tych wyjazdów bo dyrekcja nie zezwala na wyjazdy w trakcie lekcji nie związane z nauką przedmiotów maturalnych.
konto usunięte
2013-02-26, 20:04
@bogus32pl ty idioto gdyby tak było to już Tusk dawno by nas sprzedał i by robił co by chciał więc zastanów się co piszesz.
Teraz uczą żeby wycior na końcu wyciągać. W wojsku przynajmniej.
teraz w szkole nie ma po tylko edukacja dla bezpieczaństaw na ktorej nic sie nie robi..
Teraz pomyślałem sobie jak szkoła przygotowała mnie do życia Np. gdyby zaatakował mnie niedźwiedż to co, pokonał bym go powtarzając logarytmy.
Typowe ćwiczenie w szkole wojskowej, nic nadzwyczajnego
konto usunięte
2013-02-26, 20:09
nie sprawdza się rozładowania broni z podłączonym magazynkiem jeżeli już...