takie rzeczy powinny byc podstawa w naszym systemie edukacji. Sprawdziany strzeleckie i ogolnie umiejetnosc obslugi broni. Od zawsze Polska znajdowala sie w trudnym polozeniu geopolitycznym i nie mielismy sojusznika na ktorego mglibysmy rzeczywiscie liczyc, dlatego te 40mln powinno robic za armie
.

przeładowała i przestrzeliła z podpiętym magazynkiem szczyt głupoty blondynka

Conalingus napisał/a:
MS z tłumikiem k🤬a? czy to taki długi osłabiacz odrzutu...
To AK74M nie AKMS ....

bogus32pl, ciesz się, że cię w szkole i pisać nauczyli, to możesz teraz pisać brednie

chudy179 napisał/a:
Dobra bez spiny, co to jest?
To nie tłumik:)
A u nas w szkole z nudów c🤬je na ławkach malują![]()
Akm...ja strzelałem z MSa z 62r.bo takie były na wyposażeniu wojska, a nie k🤬a w call of druty(nie znam się)
u nasz w liceum na PO (teraz już nie ma PO, nowe roczniki mają ) ale lekcję niczym się nie różnią bo został stary nauczyciel. Połowę lekcji chodzimy na strzelnicę ( w szkole, mała strzelnica w podziemiach) i strzelamy z wiatrówki z pozycji stojącej na odległość 10 metrów. Drugą połowę lekcji (roku) jest nauka pierwszej pomocy. W międzyczasie prezentacje na interesujące nas, dziwne tematy.
Mój rocznik jeszcze miał tak, że jak już było ciepło pod koniec roku to mieliśmy wyjazd na strzelnicę i strzelaliśmy z KBKS z pozycji leżącej na odległość 50 metrów. Teraz już nie ma tych wyjazdów bo dyrekcja nie zezwala na wyjazdy w trakcie lekcji nie związane z nauką przedmiotów maturalnych.
Mój rocznik jeszcze miał tak, że jak już było ciepło pod koniec roku to mieliśmy wyjazd na strzelnicę i strzelaliśmy z KBKS z pozycji leżącej na odległość 50 metrów. Teraz już nie ma tych wyjazdów bo dyrekcja nie zezwala na wyjazdy w trakcie lekcji nie związane z nauką przedmiotów maturalnych.

@bogus32pl ty idioto gdyby tak było to już Tusk dawno by nas sprzedał i by robił co by chciał więc zastanów się co piszesz.
teraz w szkole nie ma po tylko edukacja dla bezpieczaństaw na ktorej nic sie nie robi..
Teraz pomyślałem sobie jak szkoła przygotowała mnie do życia Np. gdyby zaatakował mnie niedźwiedż to co, pokonał bym go powtarzając logarytmy.

chłop_małorolny napisał/a:
U nas predzej cię tusk dojebie, także rachunkowość pomoże przy wyp🤬alaniu przez zieloną granicę do usaTeraz pomyślałem sobie jak szkoła przygotowała mnie do życia Np. gdyby zaatakował mnie niedźwiedż to co, pokonał bym go powtarzając logarytmy.