Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-26, 18:47
W szkole powinny być tylko dwa podstawowe przedmioty, P.O. i historia by wiedzieć jak i do kogo strzelać.
Szacunek dla nich oraz zazdrość z mojej strony.
konto usunięte
2013-02-26, 18:56
każdy kraj powinien to do szkół wprowadzić, zobaczycie jak się liczba zabójstw (zwiększy) zmniejszy

i broń do kupienia w warzywniaku
W liceum pani od PO nas zabrała raz na strzelnicę. Weszliśmy do jakiegoś baraku i każdy miał po 5 strzałów z wiatrówki do oddalonej o jakieś 10 metrów kartki papieru.
BongMan napisał/a:
W liceum pani od PO nas zabrała raz na strzelnicę. Weszliśmy do jakiegoś baraku i każdy miał po 5 strzałów z wiatrówki do oddalonej o jakieś 10 metrów kartki papieru.
My tylko cisnęliśmy i dmuchaliśmy manekina, ale za to do dzisiaj pamiętam jak udzielić pierwszej pomocy
Ciekawe ile ludzi z forum trzymała w rękach broń palną ..
nie mówiąc już o strzelaniu i umiejętności obsługi.
Każdy powinien posiąść tą umiejętność !!
cerastes napisał/a:
Ciekawe ile ludzi z forum trzymała w rękach broń palną ..
nie mówiąc już o strzelaniu i umiejętności obsługi.
Każdy powinien posiąść tą umiejętność !!
Ja tylko z "Berylem" sie bawilem
konto usunięte
2013-02-26, 19:33
Przy fali arabusów zalewających kontynent w każdej szkole powinno się szkolic dzieci do obsługi broni. Oczywiście dzieci innego koloru skóry niż biały w tym czasie będą mieć plastyke
kyk
2013-02-26, 19:35
Fajne, szkoda że nie ma takich rzeczy u nas w szkołach. Przez 2 lata PO nie miałem przyjemności nawet zobaczyć na żywo broni a co myśleć o strzelaniu choć by i z kbksu. Moim zdaniem każdy mężczyzna oraz te wszystkie em pedałki w rurkach powinni mieć obycie z bronią w szkole średniej, skoro już nie ma wojska poborowego.
konto usunięte
2013-02-26, 19:37
Pani pierwsza nie zdała do następnej klasy.
Pani druga najpierw odpięła magazynek zanim zaczęła kontynuować rozbiórkę.
pzdr,
konto usunięte
2013-02-26, 19:43